Leo Grozavu nu dă înapoi: “E un parvenit și un mincinos! Poate că s-a simțit jignit că l-am făcut țăran”

Leo Grozavu

Leo Grozavu (53 ani), antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorge, a dezvăluit ce s-a întâmplat la pauza meciului cu FCSB.

FCSB a remizat în ultimul meci din acest an, scor 1-1, împotriva celor de la Sepsi Sfăntu Gheorghe.

Antrenorul celor de la Sepsi, Leo Grozavu, a văzut a doua parte a meciului din tribună, asta deoarece a fost eliminat la pauza meciului, după un conflict cu jucătorul FCSB-ului, Valentin Crețu. Tehnicianul în vârstă de 53 de ani a mărturisit că apărătorul “roș-albaștrilor” l-a înjurat, iar conflictul dintre cei doi se pare că datează încă de pe vremea când aceștia făceau parte din cadrul clubului Gaz Metan Mediaș

Antrenoul covăsnenilor a dezvăluit ce s-a întămplat la pauza meciului de la Mogoșoaia în drumul spre vestiare.

“Nu vreau să mă cobor la nivelul lui Crețu. Sunt acuzat că l-am atins, mi-a zis și mie lumea că postează tot felul de chestii pe rețelele de socializare, că a scăpat de nu știu de «bucată». Să spună oamenii care au fost martori, cred că sunt și filmări. I-am zis ce i-am zis de la distanță, iar el m-a amenințat, mi-a zis că ne mai întâlnim noi. Domnul Crețu face pe victima, dar e un om lipsit de caracter.

leo grozavu1

Cum am zis și după meci. Să vă zică Robert Ilyeș și cei de pe banca noastră. Sunați-i și întrebați-i ce au auzit din gura lui Crețu. Ne-a dat, ne-a scos, de etnie și altele. Ce vină au colegii mei că sunt din Ținutul Secuiesc? Că participă și ei la campionat și își apără corect șansele? Crețu a venit la o lovitură liberă pe partea băncii și a început să protesteze, bineînțeles că domnul Feșnic nu a luat nicio măsură, pentru că așa e el. Când e vorba de Grozavu, imediat apare că-s criminal. Scoateți-l din țară pe Grozavu, spânzurați-l, la pușcărie! Nu e normal să fim tratați așa. Poate că am exagerat și noi, dar nu cred că nu am respectat oamenii.” a declarat Leo Grozavu pentru GSP.

Citește și Noi dezvăluiri despre Corneliu Papură ies la iveală: ”Lumea nu-l percepe ca pe un antrenor principal!”

Leo Grozavu a mărturisit și motivul pentru care a fost eliminat și trimis în tribună.

“Păi stați puțin, vă citesc de pe foaie imediat: „Leo Grozavu a fost eliminat pentru două cartonașe. Primul pentru proteste în minutul 14, al doilea pentru că după terminarea primei reprize a așteptat un jucător la tunel și a folosit un limbaj nesportiv”.

Păi ce-i ăla limbaj nesportiv, că n-am folosit cuvintele ofsaid, centrare, minge, sau cum? Care-i limbajul? I-am zis lui Crețu să-și vadă de jocul lui, iar el m-a amenințat.

cretu fcsb

„Băi, țărane”, asta i-am zis. Nu că ar fi o problemă că e de la țară, ci că e un parvenit și un mincinos. Nu e prima dată când face așa. Iar el apoi m-a amenințat, că ne mai întâlnim.

I-am zis imediat că sunt acolo, nu mai e cazul să ne întâlnim, pentru că nu-mi face plăcere. Erau mulți oameni acolo, să spună dacă am avut vreo intenție să-l ating sau dacă mint cu ceva. Poate că s-a simțit jignit că l-am făcut țăran, dar nu l-am înjurat sau să fi fost agresiv.” a declarat Leo Grozavu pentru sursa citată.

Citește și ”Războiul Stelelor” continuă! Oprița: “Nu ne temem de FCSB!”