Noi dezvăluiri despre Corneliu Papură ies la iveală: ”Lumea nu-l percepe ca pe un antrenor principal!”

Noi dezvăluiri despre Corneliu Papură, antrenorul CSU Craiova, ies la iveală chiar în ziua derby-ului cu CFR Cluj.

Astăzi, de la ora 21:00, campioana și vicecampioana se întâlnesc în Gruia în ultimul meci din 2020.

Ionuț Rada, actualul jucător al celor de Sănătatea Cluj, a vorbit despre tehnicianul oltenilor. Acesta a fost coleg cu Papură și spune că alb-albaștrii nu îl privesc ca pe un antrenor principal, ci mai degrabă ca unul de conjunctură.

”Pe Corneliu Papură îl cunosc pentru că a fost și colegul meu la Craiova. Am auzit lucruri bune despre el și de la academia Craiovei. El a lucrat cu foarte mulți jucători tineri. Vă dați seama că nu este deloc ușor pentru el. Rezultatele o să vorbească tot timpul despre un antrenor. A făcut și lucruri bune la început. În perioada asta dificilă, e clar că se vorbește despre antrenor.

Lumea nu-l percepe ca pe un antrenor principal, ci ca un antrenor de conjunctură, adică se apela la el când era nevoie. Trebuie să aibă parte de niște rezultate bune pentru ca el să primească încrederea suporterilor, oamenilor din jurul echipei.

corneliu-papura-suparat

Tu, ca și club, aștepți următorul salt de calitate, ai fost acolo, ai luat Cupa României, ai fost pe locul doi sau trei, următorul bas este să te bați la campionat. În mod firesc, așa trebuie să fie lucrurile ca să progresezi.

E clar că lumea își dorește un antrenor cu experiență, unul care vine cu o anumită abordare, care vine cu anumite cerințe. Nu știu dacă este perceput de jucători ca un antrenor care poate să ia decizii importante. E foarte important și lucrul acesta în vestiar, fiind cunoscut de la academie.” a declarat Ionuț Rada pentru Fanatik.

papura

Vezi și VIDEO | Edi Iordănescu e categoric înaintea derby-ului cu Craiova: ”O partidă extrem de dificilă!”