RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Latura mai puțin cunoscută a puștiului Octavian Popescu: „Nu mi-am imaginat, este extrem de urât!”

„Roș-albaștrii’ și-au descoperit în acest sezon un nou fotbalist de calitate, iar evoluțiile lui Octavian Popescu nu au trecut neobservate de oamenii din fotbalul românesc!

Elevii lui Toni Petrea au făcut spectacol în actualul sezon de Liga 1, iar Dennis Man&co și-au arătat pofta de gol la fiecare meci al FCSB-ului. Unul dintre remarcații din această ediție de campionat din tabăra bucureștenilor a fost Octavian Popescu (18 ani), care și-a atras încă de la primele apariții, laude din partea specialiștilor.

Fostul mare arbitru român, Cristi Balaj, a vorbit și el despre noul puști-minune al lui Gigi Becali și consideră că tânărul jucător are calități fotbalistice demne de lăudat. Cu toate acestea, actualul președinte al Asociației Naționale Anti-Doping a dezvăluit că Octavian Popescu este extrem de nepoliticos în timpul meciurilor cu arbitrii, cărora le vorbește foarte urât. Ultima „victimă” se pare că a fost Florin Andrei, centralul de la partida FCSB-Voluntari, din ultima etapă.

”Vorbeam cu arbitrul şi îl lăudam şi discutam despre el, îi lăudam viteza… Am fost dezamăgit să aflu modalitatea prin care el comunică şi se adresează arbitrilor. Extrem de urât, n-aş vrea să dezvolt, e extrem de tânăr, ar fi păcat să-şi atragă o antipatie din partea arbitrilor, pentru că ar fi un război pierdut în final şi e trist pentru el.

Citește și Cornel Dinu surprinde pe toată lumea: “Aş vrea ca FCSB să câștige campionatul din două motive!”

Nu mi-am imaginat, cunosc anumite expresii folosite şi ar fi păcat de el, pentru că ne pasă şi discutăm despre un fotbalist la care şi eu am ajuns să primesc aceste informaţii când îl lăudam, ce bucuros sunt, sper să ajungă… Ar fi bine şi sper ca cei din conducerea FCSB-ului să ţină cont de ce le spun şi o să le dau şi exemple, şi le dau şi numele arbitrilor dacă vor să-i sune. Ar fi păcat ca un jucător care simte că e bun, că are calităţi…”, a spus Balaj, potrivit Telekom Sport.

Noua „perlă” a lui Gigi Becali a fost adusă de către FCSB de la clubul de juniori Metropolitan, fostul Regal Sport, în schimbul a 100.000 de euro pentru 90% din drepturile fotbalistului. După scurt timp, “roș-albaștrii” au mai plătit încă 100.000 de euro celor de la Metropolitan și au cumpărat și restul de 10% din drepturile acestuia, astfel că în acest moment latifundiarul din Pipera deține în întregime procentele jucătorului de 18 ani.

14 meciuri și 5 pase decisive este bilanțul tânărului fotbalist al bucureștenilor în acest sezon.

350.000 de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 30 iunie 2024 este data până la care Octavian Popescu are contract cu cei de la FCSB.

Citește și EXCLUSIV | Situația de la Dinamo, prin ochii unui fost rival: “Eu cred că mai rău de atât nu se putea!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare