RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cornel Dinu surprinde pe toată lumea: „Aş vrea ca FCSB să câștige campionatul din două motive!”

FCSB ocupă în acest moment prima poziție în ierarhia Ligii 1, la doar un singur punct în fața lui CFR Cluj și la șase față de CSU Craiova!

Elevii lui Toni Petrea au două victorii și un egal în cele trei partide disputate în noul an, iar „roș-albaștrii” sunt cotați drept favoriți la câștigarea campionatului de mai mulți oameni din fotbalul românesc. Bucureștenii speră ca la finalul acestui sezon să poată ridica trofeul Ligii 1 deasupra capului, după șase ani de pauză.

Fosta legendă a marei rivale Dinamo, Cornel Dinu, a mărturisit spre surprinderea multora, că își dorește ca în acest sezon FCSB să fie câștigătoarea campionatului. Ulterior, „Procurorul” a dezvăluit și cele două motive pentru care ar vrea ca formația lui Gigi Becali să obțină triumful în acest an competițional.

„E de apreciat FCSB-ul! Aş vrea să câștige campionatul din două motive. Are acel joc spectaculos, iar al doilea motiv, la care ţin foarte mult, sigur că sunt retrograd, sunt bătrân, cu mentalitate învechită, e pentru că ţin ca majoritatea echipelor să aibă jucători români.

Iar FCSB are numai români, cu excepţia lu Radunovic, luat în iarna asta. Vreau să câştige titlul, pentru că îmi place să câştige o echipă-spectacol, care aruncă o mânuşă pe care ar trebui să o preia şi alte echipe. Steaua joacă un fotbal frumos şi e de apreciat şi această strategie!”, a spus Cornel Dinu, potrivit Telekom Sport.

FCSB are în acest moment 41 de puncte acumulate în cele 18 partide disputate în actualul sezon. Dennis Man&co au cel mai bun atac din Liga 1, reușind să înscrie nu mai puțin de 44 de goluri.

Citește și EXCLUSIV | Situația de la Dinamo, prin ochii unui fost rival: “Eu cred că mai rău de atât nu se putea!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare