RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Situația de la Dinamo, prin ochii unui fost rival: „Eu cred că mai rău de atât nu se putea!”

Haosul de la formația din Ștefan cel Mare continuă să facă victime pe zi ce trece, dar cu toate acestea Pablo Cortacero dă asigurări că banii au fost trimiși și problemele vor fi rezolvate în cel mai scurt timp!

Dinamo trece în aceste momente prin una dintre cele mai negre perioade din istorie, fiind în prezent doar o amintire a clubului care domina fotbalul românesc în urmă cu mulți ani. După venirea noii conduceri spaniole în Ștefan cel Mare, întreaga suflare dinamovistă a avut speranța că lucrurile se vor îmbunătăți, iar performanțele vor veni și ele din nou în „Groapă”.

Fostul fotbalist al Stelei București, Erik Lincar (42 de ani), a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre situația din acest moment a marei rivale, Dinamo. Fostul mijlocaș este de părere că suporterilor le va fi extrem de greu să suporte toate cheltuielile lunar și consideră că mai rău de atât nu se putea ajunge cu dezastrul creat de acești spanioli.

„E o situație nefericită, vedem acest subiect Dinamo dezbătut deja de atâtea luni și până la urmă nimeni nu cred că știe exact ce s-a vrut cu venirea acestui spaniol. Este o situație extrem de complicată și consider că această echipă poate să supraviețuiască acum doar prin suporteri, dar să aduci niște sume importante de bani în fiecare lună nu e așa de ușor.

Citește și Ciprian Tătărușanu, în atenția presei din Italia: “Existau temeri că ar fi cam ruginit!”

Când preiei un club de fotbal trebuie să oferi niște garanții, iar acest Pablo Cortacero nu a fost verificat de nimeni dacă are sau nu acei bani. Cei care au vândut clubul sau chiar cei care iubesc Dinamo ar fi trebuit să se asigure că după ce spaniolul va prelua echipa, lucrurile vor merge așa cum trebuie. Eu cred că mai rău de atât nu se putea!”, a spus Erik Lincar, potrivit Realitatea Sportivă.

Fotbaliștii lui Dinamo sunt neplătiți de cinci luni, iar clubul a fost părăsit în ultima vreme de antrenorul Cosmin Contra, dar și de o bună parte dintre jucătorii de bază ai echipei, aduși chiar în mandatul lui Cortacero.

„Câinii” nu stau bine nici din punct de vedere sportiv, acolo unde au înregistrat două înfrângeri consecutive în Liga 1, 0-1 contra Chindiei și 0-4 contra lui FC Botoșani. „Alb-roșii” ocupă în acest moment locul 11 în ierarhie și au 19 puncte acumulate în 18 etape.

Citește și Se destramă haita! Trei fotbaliști de la Dinamo au ajuns la capătul răbdării și au anunțat că își depun memorii

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare