RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

MM Stoica anunță transferul atacantului mult dorit la FCSB: „Aștept valul de critici zilele astea!”

FCSB a remizat aseară, scor 1-1, contra celor de la FC Argeș, și se află în aceste momente la doar un punct în fața principalei urmăritoare, CFR Cluj!

„Roș-albaștrii” nu au reușit să se impună în Trivale și au obținut al doilea rezultat de egalitate din acest an. La finalul partidei, antrenorul bucureștenilor, Toni Petrea, a declarat că mai așteaptă transferuri, iar principala sa țintă este un atacant veritabil, ceea ce îi lipsește FCSB-ului în aceste momente.

După plecarea lui Sergiu Buș de săptămâna trecută, FCSB îl mai are în acest moment pe postul de atacant central doar pe Alexandru Buziuc, fotbalist care nu a convins însă de la venirea sub comanda lui Petrea.

Managerul general al „roș-albaștrilor”, Mihai Stoica, a ținut însă să transmită prin intermediul unei postări pe contul său oficial de Facebook, că în zilele următoare va sosi și vârful mult așteptat.

„Nici City n-are nr 9.
În schimb, joacă pe terenuri ‘un picuț’ mai bune.
P.S. Aștept valul de critici TV zilele astea, după ce vom semna un nr 9.
Liga 1 Casa Pariurilor, sau Casa Părerilor?”, s-a arătat în postarea lui MM Stoica.
Lipsa unui adevărat număr 9 de la FCSB a fost sesizată de mai mulți oameni din fotbalul românesc, care sunt de părere că un fotbalist precum Gnohere este exact ceea ce i-ar trebui în aceste momente lui Toni Petrea pentru a avea lotul complet.
„Despre FCSB am doar cuvinte de laudă. Mulți fotbaliști de acolo au ajuns la o maturitate fotbalistă și consider că evoluțiile lor vor fi într-o continuă creștere. Ceea ce am văzut eu însă și cred că au identificat și alți oameni din fotbalul românesc este că FCSB-ul are nevoie în acest moment cu siguranță de un atacant de careu, un om puternic acolo în față, un om de gol. Asta le lipsește în acest moment, în rest, eu cred că au un lot destul de echilibrat!“, a spus Erik Lincar, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și Alex Ioniță, prima reacție după scandalul de la Astra: “Am fost făcut turnător! Vor fi mari surprize dacă dosarul va apărea public!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare