Ion Țiriac știe cine o poate antrena pe ”Super-Simo”! ”Are un antrenor în capul ei”

Liderul mondial în clasamentul WTA, Simona Halep, s-a despărțit de Darren Cahill și a anunțat că va continua pe cont propriu în noul sezon. Fostul număr 8 mondial în anii ’70, Ion Țiriac, a vorbit recent despre cine ar putea să-l înlocuiască pe australian.

“După părerea mea, Halep are un antrenor în capul ei. Cu tot cu antrenorul de pe afară, cu tot ce face, dă cu dreapta, dă cu stânga. Antrenorul e un fel de contabil. În cartea mea de adrese, antrenorul e altceva. Antrenorul e ăla cu 5-6 ore pe zi. Iar Halep e un pic diferită. Ea joacă în general cum știe ea și văd că știe bine”a declarat omul de afaceri despre situația româncei.

Citește și EXCLUSIV | Soluțiile salvatoare pentru Dinamo! Un fost oficial al ”câinilor” deține răspunsul crizei prin care trece trupa lui Rednic

ion tiriac catre simona halep cand ajungi la jumatate de miliard sa imi spui si mie ca sa bat din palme pana atunci esti un sportiv sarac 158660

Vezi și VIDEO | Apel PUBLIC făcut de Simona Halep către țară: ”Vreau să fiu portdrapelul României!”

”E numărul 1 în lume. Iar când intri pe terenul de tenis, nu e ca la handbal. Nu ai timeout, nu ai alte treburi și nici nu urlă unul la tine. Nu! Acolo ești singur și singur trebuie să te gândești. Închizi ochii și în alea 30 de secunde joci și trebuie să te descurci cât mai bine”, a mai adăugat Ion Țiriac.

Citește și Simona Halep, LIDER AUTORITAR în clasamentul WTA! ”Super Simo” a ajuns la cota 57

Colaborarea dintre Simona si Darren a început în 2015, iar alături de antrenorul australian sportiva din Constanța a câștigat primul Grand Slam din carieră, Roland Garros, și a încheiat anul ca lider mondial WTA în anii 2017 si 2018.