EXCLUSIV | Soluțiile salvatoare pentru Dinamo! Un fost oficial al ”câinilor” deține răspunsul crizei prin care trece trupa lui Rednic

În cele 18 etape disputate până acum în Liga 1, Dinamo a obținut doar 4 victorii. Clubul din capitală este în al doilea an în care se zbate din răsputeri pentru a reuși clasarea pe podium.

0-3 s-a terminat partida cu CFR Cluj, iar elevii lui Mircea Rednic au o statistică halucinantă- 29 de goluri încasate în toate meciurile din campionat și doar 17 marcate, iar în Cupă au fost eliminați încă din optimi de o echipă din al treilea eșalon valoric.

Constantin Anghelache, 72 ani, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre cele două ”bărci de salvare” pe care Dinamo le mai are pentru a redeveni o amenințare pentru celălalte echipe din Liga 1 și pentru a se bate din nou pentru trofee:

”Pentru echipa asta există două salvări. Problema este ca aceste salvări să nu se lovească între ele. Prima opțiune este să se așeze puțin mai bine și până la iarnă să adune între 4 și 6 puncte. În primăvară mai avem 4 partide, toate accesibile, și ar putea să gândească serios la un loc în play-off.

Citește și Premieră istorică la București! Anunțul făcut de președintele FR Judo, Cozmin Gușă

anghelache

Trebuie să ne gândim și la celălalte echipe care luptă pentru un loc pe podium. Vom avea rezultate diverse în Liga 1 și surprize care mai de care. A doua șansă este să se reconstruiască echipa de la 0 în play-out. Dacă nu vor reuși să agonisească acum puncte, vor putea sa facă tot felul de teste în partea a doua a campionatului.” a declarat fostul președinte de la Dinamo pentru realitateasportiva.net.

Vezi și VIDEO BLOG | Dinamo – CFR 0-3. Liderul a făcut spectacol în „Ștefan cel Mare”!

Fostul om de încredere al lui Ionuț Negoiță a mai discutat și despre situația lui Mircea Rednic în cazul în care formația din Ștefan cel Mare nu va prinde podiumul și vor rămâne în play-out pentru al doilea an consecutiv.

”Eu nu am participat la semnarea contractului dar prin ce transmite el pare că va rămâne. Noi românii vorbim cam mult, iar Rednic din ce se arată are mână liberă să construiască. Dacă nu va reuși să salveze Dinamo, tot ce a promis o sa fie 0 barat.” a spus Constantin Anghelache.

Citește și Viitorul lui Rednic la Dinamo a fost decis. Anunțul conducerii după înfrângerea cu CFR Cluj