VIDEO | Apel PUBLIC făcut de Simona Halep către țară: ”Vreau să fiu portdrapelul României!”

Simona Halep, 27 de ani, locul 1 WTA, a declarat, marți, că își dorește ca în 2020 să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo.

“Pentru mine este o onoare să fac parte din acest lot olimpic. Este o emoţie diferită şi sper să am parte şi la Tokyo de ea, ca la Londra. Când ţi se cântă imnul este un moment unic, aşa a fost la Roland Garros, a fost cel mai frumos din viaţa mea.

Citește și Nu s-a putut abține! MM Stoica, o nouă ironie: ”Se cheamă blasfemia. Cu accent circumflex pe E”. Cine este ținta

simona halep5

Este cel mai frumos lucru să ţi se cânte imnul. Îmi exprim public dorinţa de a fi portdrapel în 2020, dacă merit şi lumea vrea acest lucru. Mă axez pe o medalie la JO, pun toată energia să se întâmple. Urmează pregătire pentru mine şi voi pleca în 2019 de acasă. Dacă aş câştiga o medalie la JO, aş fi un sportiv perfect”, a declarat Halep.

Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Horia Tecău şi Marius Copil fac parte din lotul olimpic de tenis al României, format din 12 sportivi. Aceștia au fost prezentați, marți, la sediul COSR.

Prezentă la eveniment, ”Super Simo” a avut timp și de un selfie la Casa Olimpică cu colegele de la lotul olimpic înființat în premieră la propunerea Federației Române de Tenis, acceptată de Comitetul Olimpic și Sportiv Român prin Comisia Tehnică a COSR.

halep