Întăriri pentru cupele europene! Ardelenii sunt puși pe fapte mari: ”Vor aduce 2-3 jucători importanți”

CFR Cluj va aduce întăriri pentru a ajunge cât mai departe în cupele europene, crede un fost oficial al formației din Gruia.

Campioana României va încasa de la UEFA 5 milioane de euro pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. De asemenea, ardelenii au mai primit 1.1 milioane de euro pentru eliminarea lui Maccabi Tel Aviv și 280.000 de euro pentru că a trecut de Astana.

Astfel, cu banii încasați din Liga Campionilor, oficialii din Gruia vor aduce jucători care să o ajute pe CFR în cupele europene, crede Daniel Stanciu, fost oficial al ”feroviarilor”: “Cred că în următoarea perioadă vor aduce 2-3 jucători importanţi la CFR. În afară de Lacina Traore. Mai ales după ce au intrat banii aceştia. Cred că vor ajunge 2-3 jucători importanţi la CFR” a declarat Daniel Stanciu pentru DigiSport.

daniel stanciu

În acest moment, Dan Petrescu are la dispoziție un lot care să îi permită să alinieze două echipe de start: una în Liga 1, iar alta în cupele europene. În campionat, ardelenii sunt lideri, cu 13 puncte, după 5 etape.

Citește și Țucudean i-a cucerit pe toți! Povestea atacantului a devenit virală după miracolul de pe ”Celtic Park”