Încă un test pentru coronavirus la FCSB! ‘Roș-albaștrii’ plănuiesc meciuri amicale

Fotbaliștii de la FCSB continuă pregătirea centralizată, la baza din Berceni, în așteptarea reluării Ligii 1 și a Cupei României. Au fost efectuate noi teste pentru coronavirus, iar conducerea ‘roș-albaștrilor’ plănuiește organizarea unor meciuri amicale.

Fotbaliștii se antrenează în grupuri de câte patru, pentru a respecta condițiile impuse de lege în starea de alertă.

LPF și FRF plănuiesc să reia Liga 1 în weekendul 13-14 iunie. FCSB ocupă locul 2 în clasamentul play-off-ului, dar mai sunt opt etape de jucat.

clasament play off 2

CITEȘTE ȘI -> Argăseală, despre disputarea meciurilor din Liga 1 fără spectatori: „Suntem obișnuiți”

Cumva noi am intrat într-o tare de pregătire normala chiar dacă se face pe grupuri de câte 3-4, chiar dacă în momentul ăsta se face doar pregătire fizică. Până la urmă noi am devansat cumva cantonamentul din luna iunie care se făcea la fotbal, şi îl facem în această perioadă.

Am ieşit cu capul deasupra apei, vedem soarele. Credem că lucrurile se îndreaptă spre mai bine şi aşteptăm la 1 iunie, odată cu Ziua Copilului, să ne aducă şi o bucurie, în sensul că să relaxăm mai mult măsurile de pregătire. Să avem posibilitatea să ne pregătim la sporturile de echipă pentru că la individual deja cred că e alt nivel de pregătire şi să putem să avansăm spre data 12-13 iunie, când ne-am propus din perspectiva Ligii şi a Federaţiei Române de Fotbal, să reîncepem campionatul.

Am făcut şi cea de-a doua testare, pentru că au trecut cele 7 zile, aşteptăm din nou evoluţia foarte bună a jucătorilor, în sistemul de pregătire pe care antrenorii l-au conceput şi, sperăm ca de la 1, să ne reunim întreaga echipa, în aceeaşi formulă în cantonament şi să mergem mai departe în meciuri amicale, pentru antrenamente colective, pentru antrenamente tactice şi pe 13 să vă oferim posibilitatea să vedeţi meciurile de fotbal“, a spus Valeriu Argăseală, președintele FCSB, citat de Telekom Sport.

valeriu argaseala

CITEȘTE ȘI -> Becali nu mai vrea jucători ‘bătrâni’ la FCSB! “De ce să se mai chinuie pe aici?”

CITEȘTE ȘI -> Un fost jucător din Liga 1 nu vrea să mai audă de România! “O țară săracă! Un profesor câștigă 250 de euro”