Iker Casillas s-a întors la Real Madrid! Ce rol va avea legendarul portar în cadrul clubului

Iker Casillas (39 ani), fostul portar a lui Real Madrid, s-a întors la formația din capitala Spaniei.

Real Madrid a anunțat întoarcerea legendarului portar Casillas, care va ocupa funcția de director general adjunct în cadrul clubului.

 

“Iker Casillas este o legendă a lui Real Madrid, el reprezintă valorile clubului nostru și este cel mai bun portar din istoria noastră.

Cariera sa sportivă și valoarea sa ca om au fost recunoscute prin premii spectaculoase, precum Premiul Prințului Asturiei pentru Sport, Marea Cruce a Ordinului Regal pentru Merite Sportive, Medalia de Aur a Ordinului Regal pentru Merite Sportive, Medalia de Aur a Comunității Madrid. Pentru Real Madrid este o onoare de a-l primi pe unul dintre căpitanii noștri acasă se arată în comunicatul madrilenilor.

Citește și ”Călcâiul lui Ahile” al celor de la FCSB! ”De asta Coman, Man și Popescu nu s-au văzut deloc”

Iker Casillas a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care s-a declarat bucuros că reveni la clubul unde a făcut istorie.

“Sunt mandru să revin acasă. Abordez această nouă provocare cu tot entuziasmul și toată dorința din lume. Mulțumesc pentru primire” a scris legendarul portar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iker Casillas (@ikercasillas)

Iker Casillas are în palmares 19 trofee cu Real Madrid: 5 Campionate ale Spaniei, 2 Cupe ale Regelui, 4 Supercupe ale Spaniei, 3 Ligi ale Campionilor, 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor și 2 SuperCupe ale Europei.

Citește și Leo Grozavu nu dă înapoi: “E un parvenit și un mincinos! Poate că s-a simțit jignit că l-am făcut țăran”