”Călcâiul lui Ahile” al celor de la FCSB! ”De asta Coman, Man și Popescu nu s-au văzut deloc”

FCSB a remizat seara trecută cu Sepsi, scor 1-1, iar Basarab Panduru a vorbit despre ”Călcâiul lui Ahile” al roș-albaștrilor.

Formația lui Toni Petrea va încheia anul 2020 în fotoliul de lider al Ligii 1, cu 34 de puncte.

Man, Coman&co au avut mari probleme cu covăsnenii pe terenul de la Mogoșoaia, iar Basarab Panduru (50 ani), fost internațional român, a vorbit despre motivele pentru care ”diamantele” lui Becali nu au strălucit.

”Meciul cu CFR şi meciul cu Sepsi seamănă între ele, pentru că nici una, nici alta nu le-au dat spaţii, au jucat dur, au jucat la fiecare minge ca şi cum ar fi fost ultima minge, pe când la meciul cu Craiova, Craiova s-a luat la fotbal de la egal la egal cu FCSB şi s-a adeverit pe final că nu au cum să facă faţă, pentru că echipa mai bună şi care joacă fotbal mai bun a fost FCSB.

Nu au avut spaţii, au întâlnit o echipă agresivă, o echipă comprimată, spaţii mici. Când mingea venea în zonă, jucătorul de la Sepsi făcea pressing şi încerca să îl incomodeze pe jucătorul de la FCSB. Şi multe minute jucătorul de atac, Coman, Man, Popescu nu s-au văzut deloc.” a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

panduru

Citește și ”Războiul Stelelor” continuă! Oprița: “Nu ne temem de FCSB!”