RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali a dat marea lovitură prin aducerea lui Haruț la FCSB: „Are tot ce îi trebuie pentru a se dezvolta!”

Transferul lui Denis Haruț la FCSB s-a realizat în cele din urmă, la capătul unei serii de negocieri destul de disputate între Gigi Becali și Valeriu Iftime!

Finanțatorul „roș-albaștrilor” a revenit în forță în această pauză de iarnă, iar FCSB este echipa din Liga 1 care a dat loviturile pe piața transferurilor. După ce au reușit să bată palma cu Astra Giurgiu pentru aducerea fundașului stânga, Risto Radunovic, bucureștenii s-au asigurat și pe celălalt flanc al apărării și l-au transferat pe Denis Haruț de la FC Botoșani.

Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, este de părere că FCSB a făcut un transfer important odată cu aducerea lui Haruț și consideră că acesta este un jucător foarte inteligent, care poate acoperi mai multe zone ale terenului, lucru îmbucurător pentru antrenorul Toni Petrea.

”El poate să fie folosit fundaș central. Este un copil inteligent, știe să contruiască și poate să fie fundaș central la FCSB. Are tot ce îi trebuie, eu cred că el se va dezvolta pe postul de fundaș central.

Sau poate mijlocaș la închidere, la un moment dat. A jucat fundaș central la Botoșani, a jucat și mijlocaș la închidere când ne-au lipsit jucători”, a declarat Iftime, pentru Digi Sport.

Citește și EXCLUSIV | Nu toată lumea este fericită, după transferul lui Haruț la FCSB: “Chindriș va rămâne la Botoșani!”

Potrivit ultimelor informații, Haruț este așteptat la București în cursul zilei de astăzi pentru a semna un contract valabil pe cinci sezoane cu echipa lui Gigi Becali. După cum a declarat Valeriu Iftime, ieri, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, FC Botoșani ar urma să păstreze un procent de 20% dintr-un viitor transfer al fundașului de 21 de ani, iar suma tranzacției dintre cele două părți este cuprinsă între 600-800.000 de euro.

“Cred că da, s-a realizat transferul, dar eu nu am văzut deocamdată niciun contract semnat, iar cel care știe mai multe este președintele clubului. Eu m-am înțeles cu Gigi Becali, dar contractul nu cred că este semnat încă. În proporții de 95% transferul se va realiza!

Este adevărat că FC Botoșani va păstra un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Haruț de la FCSB, iar suma tranzacției a fost undeva la mijloc între ceea ce a oferit Gigi Becali și cât am cerut eu, adică domnul Becali a dat 600.000 de euro, iar eu am zis 800.000 de euro. Deci, undeva la mijloc este suma de transfer., a declarat finanțatorul botoșănenilor, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și Juventus a luat decizia finală în privința lui Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu tânărul internațional român

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare