RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Nu toată lumea este fericită, după transferul lui Haruț la FCSB: “Chindriș va rămâne la Botoșani!”

Gigi Becai a mai reușit să bifeze un transfer pe axa FCSB-FC Botoșani, astfel că fundașul dreapta al moldovenilor, Denis Haruț, va evolua sub comanda lui Toni Petrea!

După mai multe luni în care au existat propuneri din partea latifundiarului din Pipera, Valeriu Iftime a acceptat în cele din urmă oferta lui Gigi Becali, astfel că Haruț va trece în tabăra bucureștenilor.

Deși a declarat că a scăzut mult din preț, din cauza pandemiei, Iftime i-a făcut pe plac apărătorului dreapta în vârstă de 21 de ani și l-a lăsat să plece, dar în același timp i-a blocat un eventual transfer în această iarnă lui Andrei Chindriș, un alt produs de export al botoșănenilor.

Patronul moldovenilor a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre transferul lui Haruț la FCSB, dar și despre soarta lui Chindriș la formația condusă de Marius Croitoru. Iftime a dezvăluit că fundașul central în vârstă de 21 de ani nu va mai pleca în această iarnă de la echipă, deoarece FC Botoșani are nevoie de un fundaș de valoare care să îndeplinească în același timp și regula U21, impusă de FRF.

chindris botosani fcsb

Andrei Chindriș va rămâne la noi, nu va mai pleca nicăieri în această iarnă! Acum nu am mai putut să îi mai dăm drumul, deoarece avem nevoie de fundaș central under 21., a declarat Iftime, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Andrei Chindriș a fost și el foarte aproape de a ajunge la FCSB, înaintea lui Denis Haruț, dar în cele din urmă transferul a intrat în impas, iar cele două părți nu au mai ajuns la un numitor comun.

1.000.000 de euro este cota de transfer a fundașului central de la FC Botoșani, potrivit site-ului de specialitate.

Citește și EXCLUSIV | Ultimele detalii despre transferul lui Haruț la FCSB: “În proporție de 95% se va face mutarea!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare