RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Juventus a luat decizia finală în privința lui Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu tânărul internațional român

Tânărul internațional român a reușit să debuteze în acest sezon atât în UEFA Champions League, cât și în Serie A, în tricoul primei echipe a celor de la Juventus Torino!

Fundașul român al „Bătrânei Doamne”, Radu Drăgușin (18 ani), a devenit subiect de discuție în presa din Italia, după primele apariții la prima echipă a celor de la Juventus. Actualul jucător al torinezilor intrase în ultimele luni de contract și exista posibilitatea ca acesta să semneze o înțelegere cu orice club.

Potrivit publicației Goal, Radu Drăgușin s-ar fi înțeles cu Juventus pentru un nou contract valabil pe 5 sezoane, iar actele urmează să fie finalizate în zilele următoare. Românul este văzut drept unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști ai italienilor și drept dovadă italienii au vrut să îi asigure fundașului o nouă înțelegere.

Și din punct de vedere material situația se va schimba foarte mult pentru Drăgușin, care în acest moment câștiga aproximativ 3.000 de euro pe lună. Odată cu semnarea noului angajament, Juventus îi va pune pe masă românului un salariu lunar de 80.000 de euro, ceea ce înseamnă că tânărul de doar 18 ani va încasa aproape un milion de euro anual.

Radu Drăgușin se află în curtea italienilor încă din anul 2018, iar în acest sezon de Champions League și Serie A a fost debutat de antrenorul Andrea Pirlo la prima echipă. Meciul contra lui Dinamo Kiev, dar și cel din competiția internă, contra celor de la Genoa, sunt cele două partide care au marcat debutul românului în tricoul „bianconerilor”.

Citește și BREAKING NEWS | Ilie Năstase și-a bătut soția! Poliția a fost chemată la fața locului

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au rămas impresionați de evoluțiile fundașului român și sunt de părere că acesta are tot ce îi trebuie pentru a ajunge un fotbalist de succes.

“Drăgușin este apreciat la Juventus, se antrenează cu prima echipa, clubul are un plan pentru el. Era normal ca într-un anumit moment să primească câteva minute în echipa mare. Microbiștii din Italia au început să se intereseze de el, care sunt calitățile lui, dar este prea devreme de spus dacă poate evolua acum în Serie A. Mai are de muncit.

Oricum, s-a dezvoltat bine și are tot ce-i trebuie pentru a juca aici în viitor. Fanii din Torino spun că Drăgușin lucrează din greu, cu dorința de a evolua în Serie A. Transferul său este considerat un succes, cota lui a crescut foarte mult. Dacă Radu va continua pe acest drum, cota sa va fi tot mai mare.”, a spus Luca Bianchin, jurnalistul care se ocupă de Juventus, potrivit Digi Sport.

Citește și Prima reacție a soției lui Ilie Năstase, după ce a fost bătută de acesta: “Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare