Florin Răducioiu îi raspunde lui Gică Popescu: “Dacă nu se oprește, atunci voi face și eu ceva”

Gică-Popescu-nationala

Continuă discuția în condradictoriu între foștii componenți ai Generației de Aur. Florin Răducioiu a reacționat după declarațiile lui Gică Popescu.

Context: bulgarul Ivo Georgiev a acuzat România de un joc suspect cu Spania, în 1996, când ,,tricolorii” au pierdut, scor 1-2. Declaraţiile acestuia au fost întărite chiar de un român, Florin Răducioiu, care a spus ,“Echipa era neatentă şi asta m-a pus pe gânduri.”

Gică Popescu, fost internaţional, a vorbit despre acuzaţiile de ,,blat” făcute la adresa echipei naţionale la Campionatul European din 1996. (VEZI AICI)

Florin Răducioiu a reacționat după declarațiile fostului căpitan al primei reprezentativei a României, Gică Popescu. Fostul atacant al Generației de Aur spune că nu a acuzat echipa condusă în acel timp de Anghel Iordănescu de blat ci doar și-a dat o părere din punct de vedere tehnic.

“M-a dezamăgit reacția lui. Îl apreciez pentru ceea ce a făcut în fotbalul românesc, dar declarațiile lui sunt dure. Eu mi-am exprimat o părere tehnică, n-am spus că a fost blat, n-am pronunțat numele lui Popescu. Nu mi se pare că a fost deplasat ce am zis, de fapt, deplasat mi se pare ce a spus el despre mine, că nu sunt sănătos la cap.

gica popescu profimedia 0025573730
Sursa Foto: Profimedia Images (AFP PHOTO DANIEL MIHAILESCU)

Nu vreau să chem avocatul, dar dacă nu se oprește, atunci voi face și eu ceva, bineînțeles fiindcă eu consider că ar fi putut alege alte cuvinte să se exprime la adresa mea” a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Florin Răducioiu a dezvăluit că a încercat să îl contacteze pe Gică Popescu pentru a pune punct acestei controverse.

raducioiu profimedia 0344922598 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images (Cronos/Cristian Stavri)

“Cred că cel mai bine e să o încheiem între patru ochi, motiv pentru care i-am scris un mesaj pe WhatsApp și l-am invitat să ne vedem la o cafea. Nu mi-a răspuns, deși a văzut mesajul.

gica popescu

O să mai fac un pas, o să-l și sun, pentru că vreau să o lămurim între noi. Dacă îmi va răspunde, bine, dacă nu o va face, atunci, iarăși bine”, a spus Răducioiu pentru sursa citată.

Citește și Florin Răducioiu, pus la punct de Anghel Iordănescu, după ultimele declaraţii: ,,Să vină cu dovezi”