RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Florin Răducioiu, pus la punct de Anghel Iordănescu, după ultimele declaraţii: ,,Să vină cu dovezi”

Anghel Iordănescu, fost selecţioner al României, a vorbit despre acuzaţiile de ,,blat” făcute la adresa echipei naţionale la Campionatul European din 1996.

Reacţia lui ,,Tata Puiu” vine în contextul în care bulgarul Ivo Georgiev a acuzat România de un joc suspect cu Spania, în 1996, când ,,tricolorii” au pierdut, scor 1-2. Declaraţiile acestuia au fost întărite chiar de un român, Florin Răducioiu, care a spus ,,Echipa era neatentă şi asta m-a pus pe gânduri.”.

raducioiu

Anghel Iordănescu îi transmite lui Florin Răducioiu că dacă vrea să facă astfel de acuzaţii, mai întâi ar trebui să vină şi cu nişte dovezi.

,,Înainte de declarațiile făcute, Florin Răducioiu ar trebui să probeze, să aducă dovezi. Cine să aranjeze meciul acela? Nu există așa ceva! Și aud că se striga la mine să îl schimb pe x sau pe y. Păi, în cazul acesta, dacă se întâmpla așa ceva, eu îl schimbam pe Răducioiu, dacă țipa vreun fotbalist la mine din teren.

anghel iordanescu

Am avut atâtea conflicte cu jucători la echipa națională, dar cu diplomație și tact am reușit să trecem peste! Nu se poate pune problema de vreun blat între România și Spania la EURO 96.”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru Sport Total FM.

,,Nu vreau să fac declaraţii, care pot avea repercusiuni asupra mea. Nu comentez. Şi ăsta e un răspuns. Mi s-a părut că apărarea noastră era total dezorientată şi nu ştia pe cine să marcheze, era haos. Mereu ne-am apărat cu mulţi jucători, dar erau distanţele prea mari şi eram foarte neatenţi la fazele fixe, la cornere, lovituri libere. Echipa era neatentă şi asta m-a pus pe gânduri. De altfel, al doilea gol, al lui Amor, a fost după o lovitură liberă, în minutul 86, 87. Da… Echipa a fost defazată.”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekomsport.

florin raducioiu profimedia 0344922600 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images (Cronos/Cristian Stavri)

Citeşte şi Reacţia lui Gică Popescu, după scandalul ,,blatului” de la naţională: ,,Trebuie să fii bolnav la cap”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare