RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Reacţia lui Gică Popescu, după scandalul ,,blatului” de la naţională: ,,Trebuie să fii bolnav la cap”

Gică Popescu, fost internaţional, a vorbit despre acuzaţiile de ,,blat” făcute la adresa echipei naţionale la Campionatul European din 1996.

Reacţia ,,Baciului” vine în contextul în care bulgarul Ivo Georgiev a acuzat România de un joc suspect cu Spania, în 1996, când ,,tricolorii” au pierdut, scor 1-2.

Popescu spune că un om trebuie să fie bolnav cu capul pentru a se gândi la un asemenea scenariu

Hazardată (despre reacția lui Florin Răducioiu – n.r.). Eu nu cred că cineva sănătos la cap poate să își închipuie că poate să facă cineva așa ceva la națională.

gica popescu profimedia 0025573730
Sursa Foto: Profimedia Images (AFP PHOTO DANIEL MIHAILESCU)

Trebuie să fii bolnav la cap să te gândești… Am înțeles că apărarea era dezorganizată?!.. O fi fost, habar nu am, din moment ce nu mai aveai obiectiv.

Nu vorbesc de Radu. Să spună, dacă are ceva de spus. Și eu pot să spun orice. Am vreo probă? Ce dovezi are? Nu era Radu care să aibă atitudini după meci, erau alți jucători care să aibă ceva de spus în vestiar.”, a declarat Gică Popescu, pentru Digisport.

CITEŞTE ŞI: FRF, băgată în corzi pe tema VAR! „Vor profit la grătare? Un nou salariu pentru Vassaras?”

Despre declaraţiile lui Florin Răducioiu, Gică Popescu spuen că îi va bate obrazul dacă se va întâlni cu el. Răducioiu a declarat şi el că echipa de la meciul cu Spania la pus pe gânduri atunci.

,,Eu am fost mijlocaș, în primul rând, nu am jucat în spate. Se referea că eu și Gică (Hagi – n.r.) am jucat la Barcelona. Cum am puteam noi să facem aceste nebunii, ce să facem? Nu m-am întâlnit cu Radu, dar când o să mă întâlnesc o să îi bat obrazul.

Gica Popescu1 scaled

Dacă el crede așa ceva, crede greșit. Dacă are dovezi, ceva, spune. Dar nu poți să arunci așa, domnule, mi s-a părut mie.

Toate acuzațiile au fost către mine și Gică, pentru că noi am jucat în Spania. Dacă Radu ar spune public așa ceva, nu aș sta o secundă pe gânduri, l-as da în judecată., a mai precizat fostul internaţional.

Citeşte şi Popescu vrea VAR de la Federaţie! „Dăm şi noi câte 10.000 de euro!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare