Flavius Stoican NU își pierde speranța și vrea să ajungă pe podium cu transferuri noi! ”Credem că se poate intra în play-off”

Poli Iași și FC Voluntari au oferit o remiză de zile mari în Moldova, scor 2-2. În noul an, formația antrenată de la Flavius Stoican urmează să transfere jucători noi și va face tot posibilul pentru a intra în play-off.

Flavius Stoican, 42 de ani, a vorbit după remiza echipei sale despre șansele pe care le mai are Poli Iași de a ajunge în play-off. Acesta a mai discutat și despre lotul său și a explicat câte transferuri ar putea sosi în perioada de iarnă.

“Sincer, da! Am sperat, pentru că jocul îmi dădea încredere, că putem să revenim cu şanse mari la play-off. Important este că şi acum, chiar dacă nu am reuşit decât un egal, credem că se poate intra în play-off.

Vezi și VIDEO | Poli Iași și FC Voluntari au făcut spectacol, înainte de vacanță

stoican 1

Eu în general merg pe nucleul pe care m-am bazat şi anul trecut şi în începutul acesta de sezon. Sigur, vom fi atenţi dacă vom transfera, dar nu de dragul de a transfera. Da, cu siguranţă, pentru că suntem 28 de jucători, vom rămâne 24. Vom aduce doi jucători tineri, iar dacă va mai veni un jucător talentat, poarta este deschisă!” a declarat Flaviu Stoican pentru Telekom Sport.

În urma remizei din această seară, FC Voluntari va încheia anul pe ultimul loc în clasament cu 13 puncte obținute după 21 de etape, în timp ce Poli Iași ocupă poziția a opta și speră la un loc de play-off.

iasi voluntari clasament

Citește și Dică NU A MAI SUPORTAT și i-a răspuns lui MM Stoica! ”Mă deranjează! Nu trebuie să-mi spună alții ce pot”