Dică NU A MAI SUPORTAT și i-a răspuns lui MM Stoica! ”Mă deranjează! Nu trebuie să-mi spună alții ce pot”

Nicolae Dică, 38 de ani, nu a primit prea bine declarația lui Mihai Stoica. Acesta a spus despre antrenorul FCSB că nu este carismatic și că abia în momentul în care echipa a ajuns la 5 puncte sub CFR a început să-și motiveze jucătorii.

Antrenorul FCSB a răspuns declarațiilor lui Mihai Stoica, care a spus despre ”Dicanio” că nu este carismatic și că nu își motivează jucătorii. Fostul mijlocaș al formației din capitală a explicat că este sătul de ”înțepături” din partea persoanelor care îl cunosc și a menționat faptul că s-a impus în vestiarul echipei din primele zile.

”Eu nu pot să motivez echipa, nu ați văzut că așa se spune? Eu știu ce pot, nu trebuie să-mi spună alții ce pot sau nu să fac! Mă deranjează că astfel de vorbe vin de la oameni care nu mă cunosc și care-și dau cu părerea despre mine, în momente când nu ar trebui.

Citește și Mihai Stoica a dezvăluit care a fost DECEPȚIA ANULUI pentru FCSB

Despre tactica din meciul cu Viitorul mi-ar fi plăcut să se vorbească mai mult, dar e mai bine să vorbim că Steaua n-a avut posesie. Mi-ar fi plăcut să văd că se discută lucrurile acestea, dar nu putem să le scoatem în evidență pentru că Dică nu lucrează nimic la Steaua, Dică nu motivează , Dică nu poate să se impună, Dică nu face nimic! M-am impus din prima zi în care am venit la Steaua!” a declarat Nicolae Dică la conferința de presă a meciului cu CFR Cluj.

FCSB va întâlni campioana României în derby-ul etapei cu numărul 21. Roș-albaștrii se află la 3 puncte în spatele CFR-ului, iar în cazul unei victorii ar termina anul la egalitate de puncte cu formația din Gruia. Ultimele 5 întâlniri directe între cele două echipe s-au terminat cu scorul de 1-1.

Citește și REACȚIA lui Nicolae Dică după scandalul de la Dinamo! ”Mi s-a întâmplat și mie ce a pățit Hanca!”

Spynews.ro