FCSB, cantonament de lux în Turcia! Unele echipe din Liga 1 doar visează la aşa ceva

După ce a încheiat anul 2020 pe primul loc în Liga 1, FCSB este pregătită să ia cu asalt returul campionatului. 

După ce Gigi Becali a primit o derogare din partea Guvernului României pentru echipa sa, Dennis Man, Coman sau Tănase se vor pregăti pentru reluarea campionatului într-un cantonament de lux în Turcia

În această iarnă, jucătorii FCSB-ului se vor antrena la Belek, în perioada 3-13 ianurie, şi vor fi cazaţi la hotelul Gloria Sports Arena, unde vor dispune de nişte condiţii de antrenament impecabile, potrivit ProSport.

Cantonament fcsb2

Complexul dispune de bazine de înot, piste de atletism, terenuri de fotbal şi multe alte anexe sportive.

În timp ce vă bucurați de cele mai bune condiții meteorologice din Belek Antalya, pregătiți-vă sezonul, campând în standardele FIFA.”, este modul prin care reprezentanţii hotelului vor să-şi atragă clienţii.

Citeşte şi Nicolae Grigore, uimit de ce a găsit la Rapid: “Era o atmosferă deplorabilă”. Ce obiectiv și-a propus

Jucătorii lui Toni Petrea se vor antrena pe unul dintre terenurile deţinute de complex, iar aceştia mai au la dispoziţie şi piscină, sală de forță ultramordernă, sală de conferințe și o saună criogenică. În acelaşi timp, camerele din hotel au fost gândite special pentru cantonamentele făcute de sportivi.

Nevoile sportivilor au fost luate în considerare în proiectarea camerelor. Mini barurile nu au băuturi alcoolice, lungimea patului este de 2,00 m și poate fi extinsă la 2,20 cm, dacă este necesar.

Cantonament FCSB3

Toate camerele au vedere la terenul de fotbal și sunt îndreptate în aceeași direcție. Camerele au pardoseală din piatră / ceramică, nu există podea cu covor. Toate camerele sunt dotate cu TV, minibar, ceainic, uscător de păr, cântare, încălzire / răcire centrală, seif. Nu există cadă în băi, dar există o cabină de duș.”, mai apare pe siteul oficial al hotelului.

FCSB a mai fost cazată în acest complex şi în anul 2017, iar pe siteul hotelului apare o poză de la un meci amical al echipei.

FCSB ANTALYA

FCSB reîncepe anul 2021 din postura de lider în Liga 1. Echipa lui Toni petrea are 34 de puncte în clasament din 15 jocuri disputate şi este urmată în clasament de Craiova cu 32 de puncte, iar podiumul este copletat de CFR Cluj cu 31 de puncte.

FCSB 10

Citeşte şi VIDEO | Ianis Hagi şi-a revenit! Fiul ,,Regelui” a înscris din nou pentru Rangers