VIDEO | Ianis Hagi şi-a revenit! Fiul ,,Regelui” a înscris din nou pentru Rangers

Ianis Hagi trece din nou printr-o perioadă bună la Rangers, după ce a reuşit să marcheze golul victoriei pentru Rangers în ultimul meci de campionat. 

Acesta a marcat golul victorie lui Rangers din meciul cu Hibernian în minutul 33, după ce a primt o pasă în faţa porţii de la Kemar Roofe.

După ce a avut o perioadă mai nereuşită, Ianis Hagi a prins din nou încredere şi a ajuns deja la al doilea meci consecutiv în care marchează pentru echipa scoţiană.

Acesta este apreciat şi de Steven Gerrard, antrenorul echipei, care a început să îl ţină din ce în ce mai mult pe teren.

Ca să fiu corect faţă de Ianis, lucrul pe care îl face pentru noi este că îşi creează ocazii, nu se teme să fie îndrăzneţ cu pasele pe care le dă şi şuturile sale! Asta îmi place la el!

ianis hagi gerrard

Ne-am luat punctele, însă atacantul nostru trebuie să înceapă să vadă ocaziile pe care le creează el. Trebuie să reacţioneze mai repede.”, spunea Steven Gerrard după meciul din etapa trecută.

Ianis Hagi a fost transferat definitiv la Rangers în vara acestui an, după ce scoţienii au plătit 3.500.000 de euro belgienilor de la Genk, de unde a fost împrumutat în returul sezonului trecut.

Ianis Hagi222 scaled

4.500.000 de euro este cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt.com. Acesta mai are contract cu Rangers până în anul 2024.

ianis hagi 1

 

Citeşte şi Veste excelentă pentru FCSB! Cum a reuşit Becali să convingă Guvernul în favoarea echipei sale