RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Fanii Craiovei au răbufnit și îl atenționează pe Mihai Rotaru: „Să înceteze să se joace de-a Gigi Becali!”

CSU Craiova a obținut o nouă remiză în Liga 1, după 1-1 contra celor de la FC Voluntari, și s-au depărtat la șase puncte de liderul din acest moment, FCSB!

Formația condusă de pe bancă de Corneliu Papură continuă să fie doar o umbră a echipei din prima parte a campionatului, iar evoluțiile jucătorilor sunt cu mult sub așteptările întregii suflări din Bănie. Oltenii a ajuns la șase meciuri fără victorie în Liga 1 și se îndepărtează cu fiecare etapă de marele obiectiv, câștigarea campionatului.

Sătuli de meciurile modeste ale echipei lor de suflet, fanii Craiovei au luat atitudine și i-au transmis un mesaj patronului echipei, Mihai Rotaru. Suporterii „juveților” îi cer lui Rotaru să numească un antrenor demn de acest club și îl atenționează pe finanțatorul din Bănie să înceteze cu stilul de conducere asemănător cu al lui Gigi Becali.

rotaru-u-craiova

„Problema e la birouri, la Malmo, nu în Lunca!

Peluza Nord îl atenționează pe Mihai Rotaru că la Craiova nu mai e acceptată mediocritatea și că pe suporterii Științei nu îi încânta cu nimic micile sau marile lui tunuri din vânzări de jucători. Suporterii Universității Craiova merită mult mai mult, merită performanță și o echipa care să lupte pentru obiective demne de istoria acestui club.

Citește și Prima reacție a Anamariei Prodan, după ce Gigi Becali a “fentat-o” și a apelat la vărul Giovanni pentru transferul lui Man!

Noi merităm un investitor care să știe care e rolul lui în club, un antrenor cu personalitate, experiență și calitate, care să nu stea drepți sau să fie doar un breloc al finanțatorului.

Îl somăm pe Mihai Rotaru să numească un antrenor demn de Universitatea Craiova și să înceteze să se joace de-a gigi becali cu marionetele și sifoanele Corneliu Papură și Cornel Blejan, pentru că la Craiova nu merge.
#PeluzaNordCraiova”, s-a arătat în mesajul transmis de Peluza Nord Craiova prin intermediul paginii de Facebook.

CSU Craiova ocupă în acest moment locul al treilea în Liga 1, cu 36 de puncte acumulate în cele 19 meciuri disputate în actualul sezon. Elevii lui Papură au cinci egaluri și o înfrângere în ultimele șase runde ale campionatului intern.

Citește și Un fost internațional critică evoluțiile Craiovei din ultimul timp: “Seamănă cu Papură! Calmă, lentă și nu spune nimic!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare