RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost internațional critică evoluțiile Craiovei din ultimul timp: „Seamănă cu Papură! Calmă, lentă și nu spune nimic!”

Oltenii au obținut o nouă remiză în Liga 1, după 1-1 contra celor de la FC Voluntari, și s-au depărtat la șase puncte de liderul din acest moment, FCSB!

Formația condusă de pe bancă de Corneliu Papură continuă să fie doar o umbră a echipei din prima parte a campionatului, iar evoluțiile jucătorilor sunt cu mult sub așteptările întregii suflări din Bănie. CSU Craiova a ajuns la șase meciuri fără victorie în Liga 1 și se îndepărtează cu fiecare etapă de marele obiectiv, câștigarea campionatului.

Fostul internațional, Gabi Balint, a vorbit despre forma din acest moment a „alb-albaștrilor” și a mărturisit că este dezamăgit de evoluțiile mai multor jucători din Bănie. Fostul atacant este de părere că prestația „juveților” reflectă exact atitudinea lui Corneliu Papură după fiecare meci, una lipsită de energie și fără să convingă pe cineva.

„Craiova seamănă cu declarațiile lui Papură după meciuri, calmi, lenți, nu spun mai nimic. Încă mai am încredere în Ivan, dar m-a dezamăgit mult, mult de tot. Nici ceilalți jucători parcă nu sunt la capacitatea lor.

Vorbim despre Craiova, o echipă cu pretenții la titlu. Craiova vrea, suporterii vor, dar jocul e departe de ce înseamnă o echipă cu pretenții. Cicâldău, Nistor și Mateiu au scăzut, parcă nu mai sunt cei de anul trecut”,

Cred că s-ar fi întâmplat niște schimbări la Craiova, dacă suporterii erau în tribune. Trebuie să se schimbe ceva, să mai fie aduși niște jucători, pentru că altfel nu-i văd bine, nu-i văd că ar putea să se redreseze la timp pentru a continua lupta la titlu cu FCSB și cu CFR”, a spus Gabi Balint, potrivit Digi Sport.

CSU Craiova ocupă în acest moment locul al treilea în Liga 1, cu 36 de puncte acumulate în cele 19 meciuri disputate în actualul sezon. Elevii lui Papură au cinci egaluri și o înfrângere în ultimele șase runde ale campionatului intern.

Citește și Presa din Italia este la picioarele lui Tătărușanu, după evoluția de aseară: “A fost supererou în fața lui Inter!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare