Premieră istorică la București! Anunțul făcut de președintele FR Judo, Cozmin Gușă

Champions League și Europa League la judo se desfășoară, pentru prima dată în istorie, în același timp și în același oraș, la București. Cele două competiții vor fi găzduite de Sala Polivalentă, în zilele de 7, 8 și 9 decembrie. Programul a fost anunțat de președintele FR Judo, Cozmin Gușă.

Sportivi din 31 de țări de pe 5 continente vin la București, pentru Champions League și Europa League la judo! În total, 203 judoka vor concura pe tatami în Sala Polivalentă, în cele trei zile de concurs.

Premiile oferite se ridică la 200.000 de euro, sumă mare pentru judo. Finalele vor fi transmise în direct la Digisport.

cozmin gusa

Mâine (n.r. – joi), la 4, e tragerea la sorţi a meciurilor de la Champions League şi de la Europa League. Premiile sunt de peste de 200.000 de euro, în bani, pentru câştigători. Sunt nişte premii mari în judo. La Champions League masculin, avem echipa CSM Bucureşti, iar la feminin este U Cluj. 

La Europa League feminin, este CSM Deva şi, la Europa League masculin, este CSM Piteşti.

Champions League se desfăşoară vineri, festivitatea de deschidere va fi la 15.30, la Sala Polivelentă, dar competiţia va începe la ora 11.00. În deschidere vor fi surprize, speech-uri oficiale, dar şi imnul României, cântat de cele mai importante vedete autohtone.

Finalele încep la 16.00 şi vor fi transmise în direct la Digisport, de la 16.00-18.00, în fiecare zi“, a declarat Cozmin Guşă, preşedintele Federaţiei Române de Judo, potrivit realitatea.net.