RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Previziune sumbră pentru Dinamo: ”O să dispară la fel ca Rapid și Craiova!”

Dinamo se confruntă cu grave probleme, iar un greu din fotbalul românesc crede că nu mai există nicio salvare pentru formația din Capitală.

Banii promiști de Cortacero nu au ajuns la echipă, iar situația e din ce în ce mai complicată. Suporterii sunt singurii fac eforturi uriașe pentru Dinamo: au plătit un salariu fotbaliștilor, au oferit prime și s-au înțeles cu mai mulți jucători să rămână în Ștefan cel Mare.

Dumitru Dragomir (74 ani), fostul președinte al LPF, este de părere că Dinamo va intra până la urmă în faliment, la fel ca Rapid sau Universitatea Craiova.

”Fără bani nu faci nimic. Au venit promisiuni la Dinamo. Una e să promiți, alta e să dai. Au pelcat toți jucătorii de la Dinamo.

Mai sunt 2-3 pe care i-au amețit ăștia. Părerea mea este că dispare Dinamo, la fel cum au dispărut Craiova lui Mititelu și Rapid. 

Citește și EXCLUSIV | Legenda dinamovistă Costel Orac așteaptă ca vântul schimbării să bată în Ștefan cel Mare!

Citește și EXCLUSIV | Suflarea dinamovistă își va vedea visul cu ochii: ”Stadionul se face mie la sută!”

Se duc definitiv. Brandul este extraordinar de mare, milioane de euro. Vii la Dinamo dacă nu ești sănătos la cap. Nu sunt mari problemele acolo, sunt exagerat de mari.

Dacă stai puțin și aduni numai datoriile, treci de 10 milioane. Mai este dosarul cu ANAF-ul de 20 de milioane de euro. Mai sunt datoriile la jucători.” a declarat Dumitru Dragomir pentru realitateasportiva.net.

dumitru-dragomir-4

Citește și EXCLUSIV | Mister elucidat! De ce nu vrea Cristi Borcea să preia Dinamo

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare