EXCLUSIV | Mister elucidat! De ce nu vrea Cristi Borcea să preia Dinamo

Întrebarea care stă pe buzele dinamoviștilor a primit răspuns. Dumitru Dragomir (74 ani) a explicat de ce Cristi Borcea (51 ani) nu vrea să preia clubul din Ștefan cel Mare.

Banii promiși de Cortacero&co nu au venit la club nici în 2021, iar situația devine tot mai complicată. Suporterii sunt singurii care fac eforturi pentru ca echipa să rămână în Liga 1.

Fostul acționar al lui Dinamo a declarat, în repetate rânduri, că nu va mai reveni la echipă. Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a explicat care este motivul pentru care Cristi Borcea nu vrea să preia clubul roș-alb.

”Borcea este unul dintre unul dintre cei mai mari conducători pe care i-a avut fotbalul românesc. E atât de inteligent, are în minte să facă bani. Nu e academician. La fel și Becali. Amândoi au făcut pușcărie nevinovați.

Citește și EXCLUSIV | Suflarea dinamovistă își va vedea visul cu ochii: ”Stadionul se face mie la sută!”

Dacă te duci nevinovat ce să mai cauți? Înseamnă că ești nebun. Fotbalul e ca o pușcărie. E posibil așa ceva? Ce țară e asta? În nicio țară bananieră nu s-a întâmplat asta. Ce să caute Borcea înapoi, să se ducă la pușcărie?” a declarat Dumitru Dragomir pentru realitateasportiva.net.

dragomir borcea

Citește și EXCLUSIV | Legenda dinamovistă Costel Orac așteaptă ca vântul schimbării să bată în Ștefan cel Mare!