RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Legenda dinamovistă Costel Orac așteaptă ca vântul schimbării să bată în Ștefan cel Mare!

Legenda dinamovistă Costel Orac (61 ani) a vorbit despre situația complicată din Ștefan cel Mare.

Banii promiși de Pablo Cortacero&co nu au venit la Dinamo nici în 2021, iar suporterii, prin intermediul programului ”Doar Dinamo București”, sunt singurii care fac eforturi uriașe pentru formația din Capitală.

Costel Orac a crezut în proiectul spaniol de la Dinamo, dar mai ales în Cosmin Contra. Lucrurile nu s-au desfășurat conform planului, iar legenda dinamovistă așteaptă ca vântul schimbării să bată în Ștefan cel Mare.

”După cum văd toți, e un dezastru. Nu știu dacă e unul voit. De vreo 4 ani s-a tot agravat situația din cauza modului în care a fost gestionat clubul. Când au venit spaniolii m-am gândit că poate fi o schimbare benefică pentru club.

Citește și EXCLUSIV | Suflarea dinamovistă își va vedea visul cu ochii: ”Stadionul se face mie la sută!”

Eu și mulți dintre colegii mei am sperat că venirea lor, dar și a lui Cosmin Contra, care am presupus că știe mai multe, vor schimba lucrurile în timp. Acum situația e gravă.

Citește și EXCLUSIV | Speranța moare ultima! Motivul adevărat pentru care jucătorii acceptă să rămână la Dinamo

Acum, e important să fie aer, orice gură de oxigen e bine venită. Contează ca lucrurile să reintre pe un făgaș normal. Falimentul nu e o soluție, dar se pare că alta miraculoasă nu știu dacă există la ora actuală sau cel puțin nu știu eu.” a declarat Costel Orac pentru realitateasportiva.net.

Citește și Dorin Şerdean a fost dat afară de la Dinamo! Motivul din spatele deciziei luate de club

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare