RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Suflarea dinamovistă își va vedea visul cu ochii: ”Stadionul se face mie la sută!”

O legendă dinamovistă a oferit detalii despre viitoarea arenă a ”câinilor”.

În 2019, proiectul pentru noul stadion Dinamo a fost sistat, din cauza unor probleme juridice. Arena ar fi trebuit să fie gata pentru EURO 2020 și folosită ca teren de antrenament pentru echipele naționale care vin la București.

Costel Orac (61 ani), legendă a roș-albilor, anunță că suflarea dinamovistă își va vedea visul cu ochii în următorii ani. Noul stadion Dinamo ar trebui finalizat în 2023 și va avea peste 30.000 de locuri.

Totuși, principala îngrijorare a fostului atacant din Ștefan cel Mare este situația dificilă prin care trece clubul său de suflet.

”Din ceea ce cunosc eu, stadionul va fi făcut în cel mult doi ani. Mie-n sută! Știu lucruri destul de bine. Din informațiile mele, așa stau lucrurile. Problema e că nu știu dacă echipa mai poate aștepta doi ani.

Nu e ciudat dacă te uiți bine la celălalte cluburi mari. Rapid, Steaua. Au venit stadioane când erau în ligile inferioare. Fotbalul nostru este defazat față de ceea ce se întâmplă în fotbalul european la ora actuală. Din păcate, astea sunt vremurile.” a declarat Costel Orac pentru realitateasportiva.net.

Citește și Fabbrini a anunțat până când va rămâne la Dinamo! Mesajul transmis de mijlocașul “câinilor”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare