RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dorin Şerdean a fost dat afară de la Dinamo! Motivul din spatele deciziei luate de club

Dorin Şerdean şi-a încheiat aventura din postura de preşedinte executiv la Dinamo, după anunţul făcut de club.

Formaţia din Ştefan cel Mare a rupt contractul cu Şerdean, după ce  acesta nu s-a mai prezentat la locul de muncă în ultimele 30 de zile, mai anunţă cei de la Dinamo.

Comisia de Disciplină din cadrul clubului a decis să înceteze colaborarea cu Şerdean, după ce acesta nu a mai apărut la club.

,,Raporturi contractuale încheiate cu Dorin Șerdean

București, 21 ianuarie 2021. Dinamo București a decis astăzi încheierea raporturilor contractuale cu președintele executiv Dorin Șerdean, a anunțat președintele Consiliului de Administrație, Constantin Eftimescu, pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.

Comisia de Disciplină din cadrul clubului nostru a constatat absențele nemotivate de la locul de muncă, în ultimele 30 de zile, ale angajatului Dorin Șerdean și a hotarât desfacerea contractului încheiat anul trecut între cele două părți.
La ședința organizată la sediul clubului a fost prezent și Dorin Șerdean.”, mai apare în comunicatul dat de Dinamo.
Dorin Şerdean a devenit preşedinte executiv la Dinamo odată cu preluarea clubului de spaniolul Pablo Cortacero.
Acesta se afla de multă vreme în conflict cu suporterii echipei, din cauza situaţiei create la clubul din Ştefan cel Mare privind restanţele salariale şi toate datoriile clubului.

Citeşte şi Edi Iordănescu face în continuare curăţenie la CFR Cluj! Atacantul adus de Dan Petrescu, gata să plece de la club

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare