RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Eduard Novak s-a vaccinat anti-COVID-19! „Încurajez pe toată lumea să se vaccineze!”

Eduard Novak, ministrul Sportului și Tineretului, s-a vaccinat anti-COVID-19!

Singurul sportiv român paralimpic medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, Eduard Novak, îi încureajeză pe toți sportivii și numai să se vaccineze împotriva noului coronavirus spunând că doar așa putem învinge pandemia și reveni la normalitate.

„În calitate de ministru al Tineretului şi Sportului, dar şi de sportiv, îi încurajez pe toţi cetăţenii, tineri şi sportivi, dar nu numai, să se înregistreze pentru vaccinare şi să se imunizeze, imediat ce vor avea această ocazie, să îi îndemne pe cei apropiaţi să facă acelaşi lucru, dar şi să conştientizeze importanţa acestui gest, mai ales pentru categoriile cele mai vulnerabile ale populaţiei: vârstnici şi bolnavi cronici.

Sursa foto: Eduard Novak/Facebook

Trebuie să fim responsabili pentru noi înşine, pentru cei din jurul nostru, să transformăm anul 2021 într-unul al speranţei, al revenirii la normalitate. Putem învinge pandemia, dacă suntem uniţi, dacă suntem mai atenţi la sănătatea noastră în general” a declarat Novak.

Citește și LPF a făcut marele anunț. În ce condiții s-ar putea juca fotbal cu spectatori în tribune

„Să fim atenţi la modul în care ne alimentăm, să facem mişcare, să căutăm să avem o formă fizică şi mentală cât mai bună, astfel încât orice impas medical să fie, pe viitor, mai uşor de depăşit!” a mai spus ministrul.

Citește și EXCLUSIV | Pericolul care îl pândește pe Gigi Becali în următoarea perioadă: “Impresarii vor începe să amețească jucătorii”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare