EXCLUSIV | Pericolul care îl pândește pe Gigi Becali în următoarea perioadă: “Impresarii vor începe să amețească jucătorii”

gigi becali fcsb

Mai mulți dintre jucătorii celor de la FCSB sunt ofertați de cluburi importante de afară, iar finanțatorul roș-albaștrilor trebuie să analizeze propunerile de vânzare ale perlelor sale. 

În ultimii ani, latifundiarul din Pipera a tot așteptat să obțină o sumă cât mai mare pentru Dennis Man sau Florinel Coman, dar niciuna dintre intențiile de cumpărare venite pe adresa clubului nu l-au convins să le dea drumul jucătorilor cel mai bine cotați din lot. Fostul fotbalist al Stelei din anii 2000, Nana Falemi, susține că Gigi Becali trebuie să se gândească bine înainte să

“În vara lui 2021, FCSB are șanse să joace în grupele Europa League, iar dacă nu pleacă Man, Coman și Moruțan și mai vin încă doi jucători să întărească echipa, în 2022 are șanse să prindă primăvara europeană.

CFR a reușit deci și FCSB poate să facă treaba asta. Iar atunci automat cotele jucătorilor vor crește foarte mult. Important e să își ia măsuri din timp să țină jucătorii sub control altfel impresarii vor începe să amețească jucătorii. Lucru ce va destabiliza clubul”, avertizează Nana Falemi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Man Tanase Coman FCSB

Iar acesta a explicat felul cum agenții ar putea acționa în astfel de situații.

“După trei ani în care jucătorul ajunge la potențialul maxim vor începe discuțiile pentru renegocierea angajamentului. Dacă nu te înțelegi cu el și intră în ultimul an de contract poate veni un impresar bun și îți bagă sula în coaste și nu mai negociezi atât de ușor. Ți-l ia și ți-l duce la o echipă din Rusia sau Turcia”, a mai completat fostul fotbalist. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Detaliul care rezolvă misterul contractului special propus lui Haruț: “Așa ne dăm seama dacă e la mișto”