RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Edi Iordănescu, dezamăgit după eliminarea din Europa League: ,,Simt că ni s-a făcut o mare nedreptate”

CFR Cluj a ratat calificarea mai departe în Europa League, după ce a fost învinsă în prelungiri, scor 1-2, în deplasarea de la Berna cu Young Boys.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 84 prin Debeljuh, însă scorul a fost întors, după ce arbitrul a dictat penalty în minutul 90 şi l-a eliminat pe Cristi Bălgrădean. Elveţienii au înscris, iar câteva minute mai târziu i-au prins pe ardeleni pe contraatac şi Gaudino a înscris cu poarta goală.

La finalul jocului, Edi Iordănescu, antrenorul campioanei Românie, a declarat că echipei ardelene i s-a făcut o mare nedreptate. Acesta a rămas dezamăgit de faptul că o brigadă din Franţa a fost trimisă să arbitreze un nou meci al echipei în Europa League. Iordănescu mai susţine că nici măcar gazdele nu au înţeles de ce s-a acordat penalty.

,,Simt că ni s-a făcut o mare nedreptate! Echipa a dat dovadă de caracter, de atitudine, am jucat pe un teren extrem de dificil. Ne-am organizat foarte bine, am făcut ce ne-am plănuit pentru a rămâne în joc. Am întâlnit un adversar cu multă experiență în Europa. Am avut ocazii și în prima repriză, tot planul a mers extraordinar până în ultimul.

Cred că decizia este total greșită, cred că delegarea este total neinspirată. În meciul cu CSKA am avut tot o brigadă din Franța. Nici gazdele n-au înțeles pentru ce s-a dat penalty. Dacă reușeam calificarea, era 100% calificarea jucătorilor. Acum trebuie să ne recuperăm și să continuăm în competiția internă.

Citeşte şi Mario Camora, acid la adresa arbitrului de la Berna: ,,A fost penibil! Nu ştiu cum arbitrează în Europa League”

Aș fi dorit să mai bag un fundaș central și să ne apărăm în 5, dar Ciobi (n.r Ciobotariu) a avut niște probleme și a fost la număr pe bancă. Simțeam că este calificarea noastră, eram foarte încrezător, iar calificarea s-a evaporat într-un minut, pe o mare nedreptate. Am curaj, am de când am venit, am curaj pentru că mă bazez pe jucători. Este un rezultat frustrant, mai ales după jocul pe care l-am făcut, dar trebuie să avem tăria să mergem mai departe.

Va fi foarte greu să recuperăm echipa din punct de vedere fizic și mental, am jucat pe un teren extrem de greu. Young Boys este o echipă care în medie pierde un meci pe an acasă. Echipa a strălucit în foarte multe momente, cu asta trebuie să rămânem.„, a declarat Edi Iordănescu la finalul jocului de la Berna.

După meciul pierdut cu elveţienii, CFR Cluj a ratat şansa de a se califica pentru a doua oară consecutiv în fazele superioare ale competiţiei de Europa League.

Citeşte şi VIDEO | Minunile se opresc la Berna! CFR Cluj, învinsă în prelungiri de Young Boys, iar drumul european se încheie dramatic

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare