RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

După ce a împlinit 60 de ani, Maradona a ajuns la spital! Care e starea de sănătate al lui El Pibe d`Oro

Diego Maradona, considerat de unii cel mai bun fotbalist din istorie, a ajuns să se interneze în spital, fix după ce a împlinit 60 de ani.

Medicul care a avut grijă de Maradona la spital a oferit noi detalii despre starea de sănătate a fostului star argentinian. Doctorul spune că argentinianul se simte mai bine, dar e posibil să mai fie ţinut cel puţin o zi sub observaţie.

,,Se simte mult mai bine, chiar vrea să părăsească spitalul, dar aş vrea să mai rămână o zi. Suferă de anemie, este puţin deshidratat, acest lucru trebuie corectat. Sănătatea sa continuă să se îmbunătăţească”, a spus medicul lui El Pibe d’Oro, potrivit as.ro.

Maradona

Citeşte şi BREAKING NEWS | Maradona, hemoragie cerebrală! Marele Diego a început meciul vieţii

Maradona a împlinit vârsta de 60 de ani. Cunoscut drept o persoană petrecăreaţă, acesta nu s-a putut bucura de schimbarea prefixului. Argentinianul se afla în izolare, deoarece a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu coronavirus.

În trecut, Maradona a făcut istorie cu naţionala Argentinei şi a devenit o legendă la Napoli. În prezent, Diego Maradona este antrenor în Argentina, la Gimnasia la Plata.

Citeşte şi Iuliu Mureşan, circumspect înainte de AS Roma – CFR! ,,Va fi foarte greu, echipa este obosită”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare