Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Andrei Cristea: “Nu te poți juca așa cu cariera lui!”

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal sare în apărarea lui Adrei Cristea după ce acesta a fost înlăturat de pe banca lui Poli Iași.

Poli Iași traversează în aceste momente una dintre cele mai grele perioade din ultimii ani, iar problemele de la nivelul clubului sunt din ce în ce mai mari. După ce ieri s-a decis ca Andrei Cristea să părăsească banca tehnică și să revină pe teren, iar actualul președinte al moldovenilor, Ciprian Paraschiv, să plătească cu salariul din cauza ultimelor evenimente.

Dumitru Dragomir este de părere că principalul vinovat este primarul Iașiului, Mihai Chirică pentru că trebuia să îl lase pe Andrei Cristea să își încheie cariera de fotbalist și nu trebuia expus într-un moment dificil în care se află formația din Copou.

“Îmi pare tare rău de Andrei Cristea, iar aici eu îl văd vinovat pe primar. Nu te poti juca așa cu cariera lui Cristea. Macar dacă Andrei făcea ca Prepeliță. Primarul trebuia să îl convingă să se lase de fotbal din postura de jucător.  Nu joci cu el alba-neagra.

AndreiCristea

L-au expus nemeritat pe Andrei Cristea, iar el se poate distruge și ca om după ce a intrat în scandalul asta cu arbitrul Radu Petrescu. Conducătorii trebuie să îi lase pe jucători să iși termine cariera de fotbalist, iar apoi să își termine școala de antrenori.

Citește și Atac devastator în direcția unui conducător din Liga 1: „I-ai dat putere dobitocului și să te vezi acum!”

Văd că FRF nu intervine deloc. Un doctor nu face operații de unul singur încă de când este student. Pe Sergio Ramos de la Real Madrid sau pe Pique de la Barcelona nu o să îi vedeți în postura în care s-a aflat Andrei Cristea câteva săptămâni, dar noi trăim în România.

andrei cristea

Aici zici că suntem prin lumea a treia spre a patra cu fotbalul din toate punctele de vedere. Cristea a făcut pentru Poli Iași cât nu au facut toți primarii, dar a greșit că a ales cu inima și nu a gândit cu mintea limpede”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Citește și Cine stă pe banca Iaşiului la următorul meci din Liga 1! Anunţul făcut de Mihai Chirică