Atac devastator în direcția unui conducător din Liga 1: “I-ai dat putere dobitocului ăsta cu muci la nas!”

Fotbalul românesc se află într-un conflict continuu, iar războiul declarațiilor dintre Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal se pare că nu este singurul din acest moment!

Poli Iași traversează în aceste momente una dintre cele mai grele perioade din ultimii ani, iar problemele de la nivelul clubului sunt din ce în ce mai mari. După ce ieri s-a decis ca Andrei Cristea să părăsească banca tehnică și să revină pe teren, iar actualul președinte al moldovenilor, Ciprian Paraschiv, să plătească cu salariul din cauza ultimelor evenimente, acum a venit rândul unui fost oficial al clubului să iasă cu declarații incendiare.

Florin Prunea, fostul președinte al Politehnicii Iași, a vorbit despre situația din acest moment a echipei din Copou și este de părere că totul se întâmplă doar din cauza lui Adrian Ambrosie, actualul vicepreședinte al Comitetului Director din Iași. Fostul portar a mărturisit că Ambrosie nu are niciun fel de legătură cu fotbalul și este foarte grav că primarul orașului, Mihai Chirică, i-a dat putere de decizie acestuia.

prunea 1

Este greu ca cineva din Iași să facă treabă acolo, e imposibil. Nu ai nicio șansă acolo. Acolo există o persoană care se numește Ambrosie. Venea pe la mine și nu mă scotea din astea…ce bun sunt…ce glaspapir îmi dădea…iar după ce ieșea din biroul meu era la primar la ușă și-i spunea ce fac la club.

După aceea iar venea la mine ca să-l ajut cu deplasările pentru echipa de fete. Primarul Chirica l-a luat pe băiatul ăsta cu trening și muci la nas și l-a îmbrăcat în costum. A ajuns președinte la un club din Liga 1. Salariul e de 4.000 de euro.

I-ai dat putere dobitocului și să te vezi acum…Ambrosie n-a condus o căruță în viața lui. El este în spatele a ceea ce se întâmplă la echipă. Chestia cu nocturna nu este întâmplătoare… Nimeni din cadrul clubului nu a spus nimic, doar Pancu a spus asta. S-au făcut greșeli mari pe toate palierele!”, a spus revoltat Florin Prunea, potrivit Pro Sport.

Citește și Andrei Cristea, dezamăgit după ce a fost demis din funcția de antrenor: „Toate sacrificiile le-am făcut pentru club și oraș!”