Cine stă pe banca Iaşiului la următorul meci din Liga 1! Anunţul făcut de Mihai Chirică

Politehnica Iaşi a renunţat la serviciile de antrenorat ale lui Andrei Cristea, miercuri, după ce rezultatele echipei nu au fost deloc foarte bune.

În locul său, pe banca echipei va sta ca interimar Marian Rada, cel care a fost prezent şi la meciul pierdut cu FC Voluntari, scor 0-2. Acesta se va ocupa de echipă până când oficialii clubului vor anunţa un nou antrenor principal.

marian rada poli iasi

Anunţul a fost făcut de Mihai Chirică, primarul Iaşiului, care spune că nou antrenor va fi numit după partida cu FC Argeş, din Liga 1, de luni.

,,Am decis să rămână Marian Rada pentru meciul de luni, ajutat fiind de antrenorii de la cluburile de tineret din Iași. Sperăm ca la cealaltă etapă să avem noul antrenor, cu contract și tot ce are nevoie pentru a activa.

mihai chirica

N-am avut o discuție cu Andrei. El înțelege că nu e vorba de o pedeapsă care i s-a acordat. E nevoie de un reviriment. Din interior nu se poate aduce o nouă șansă echipei. E nevoie să vină cineva din afară,să preia statutul de antrenor. El trebuie să fie pe teren, să devină liderul acestei echipe, a declarat Mihai Chirica, pentru Pro X.

După 25 de meciuri disputate în Liga 1, Politehnica Iaşi se află pe ultimul loc în campionat, cu 16 puncte acumulate în clasament.

Poli Iasi FC Botosani

Citeşte şi Atac devastator în direcția unui conducător din Liga 1: „I-ai dat putere dobitocului și să te vezi acum!”