Dumitru Dragomir îl pune la zid pe fiul lui Mititelu: “Eu m-am luptat cu stelele, nu cu licuricii!”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir (74 de ani), îl pune la zid pe fiul lui Adrian Mititelu!

“Oracolul din Bălcești” a avut o replică dură pentru actualul conducător al formației FC U Craiova 1948. Dragomir l-a ironizat pe Adrian Mititelu junior spunând că nici nu se deranjează să îi răspundă deoarece el nu a realizat nimic în fotbalul românesc.

“Nu mă deranjează, pentru că eu m-am luptat cu stelele, nu cu licuricii. Păi, ce să fac eu? Să mă lupt cu băiatul lui Mititelu?

Mititelujr

Cine e băiatul lui Mititelu în fotbal? Pai, mă taxează pentru că nu au putut să fure și nu i-am lăsat să facă asta. Ei spuneau că mă duc la pușcărie, dar se duc ei acolo fiindcă ei sunt cei care au furat. Mititelu, pentru mine, nu există”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit ProSport.

Adrian Mititelu (52 de ani) a fost condamnat pe 5 noiembrie 2020 la 3 ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel Craiova, în procesul în care a fost învinuit de evaziune fiscală de DNA, în cazul transferului atacantului Mihai Costea la FCSB în 2011.

Citește și VIDEO | Verdict categoric despre protestele din Washington: ,,Trump i-a chemat! Împușcă 300 și gata”

Adrian Mititelu junior a devenit patronul celor de la FCU Craiova după arestarea tatălui său.

“Dumitru Dragomir, o nulitate absolută din punct de vedere juridic…Îi transmit să își vadă de treaba lui și să nu mai vorbească niciodată de tatăl meu.

dumitru dragomir

Tatăl meu, pâna la vârsta de 52 de ani, a produs circa 50 de milioane de euro din vânzări imobiliare, bani pe care Mitică Dragomir nici nu știe să îi numere. La vârsta de 52 de ani, Mitică Dragomir încă mai avea blugi nevânduți din ultimul transport din «afară», de pe vremea Victoriei București” afirma fiul lui Adrian Mititelu despre fostul președintele LPF, Dumitru Dragomir, în noiembrie 2020.

Citește și Câte sacrificii poate face un jucător care evoluează la Dinamo! ,,Am jucat cu injecţii”