RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Verdict categoric despre protestele din Washington: ,,Trump i-a chemat! Împușcă 300 și gata”

Donald Trump, fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii şi-a tot instigat susţinătorii, iar asta a dus la proteste violente cu urmări extrem de dure. 

Mai multe persoane care îl simpatizau pe Trump au luat cu asalt Capitoliul, unde urma să se confirme alegerea în funcţia de preşedinte al SUA a lui Joe Biden, rivalul său de la alegeri.

Manifestanţii au arătat solidaritate faţă de Donald Trump, care nu a rezistat în fruntea statului decât un singur mandat.

Proteste SUA222

Un fost conducător din fotbalul românesc a comentat situaţia din SUA, în care au avut loc proteste violente la Washington.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a vorbit despre momentul în care Capitoliul a fost luat cu asalt de manifestanţii care îl susţin pe fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. Trei persoane au murit la protestele care au avut loc în SUA din cauza unor aşa-zise ,,urgenţe-medicale”.

dumitru dragomir

Sute de persoane au pătruns în Capitoliu, iar Dragomir este de părere că Donald Trump este cel care i-a chemat pe protestatari. Fostul preşedinte spune că îl susţinea pe Trump, însă acum a dat-o în bară.

Eu am fost proTrump, dar acum a comis-o. El i-a chemat. A vrut să arate cât de tare poate să fie după ce nu mai e președinte. E pericol. Are 70 de milioane de votanți. Vă dați seama ce poate să facă? Când ajungi la nivelul ăsta te domină paranoia.

Puterea este cea mai de preț, după sănătate. De asta umblă oamenii după bani și d-astea… pentru a avea putere. Împușcă 2-300 și se liniștește treaba. Sunt mulți nebuni…”, a explicat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Întrunirea de miercuri care certifica faptul că Joe Biden este noul preşedinte al SUA, a fost suspendată de urgenţă în urma deciziei luate Congresul Statelor Unite ale Americii.

Donald Trump i-ar fi chemat pe protestatari după ce a refuzat să îşi accepte înfrângerea în faţa lui Joe Biden.

Donald Trump coronavirus

Citeşte şi S-a decis echipa care se va antrena pe noul stadion din Ghencea! ,,A semnat cu MTS”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare