RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Câte sacrificii poate face un jucător care evoluează la Dinamo! ,,Am jucat cu injecţii”

Problemele la Dinamo sunt la ordinea zilei, iar jucătorii fac orice pentru ca clubul din Şteafan cel Mare să nu moară. 

Jucătorii au ajuns să evolueze la finalul turului de campionat deşi erau accidentaţi. Unul dintre jucătorii care au jucat pentru ,,câini”, deşi trecea prin momente nu tocmai bune, este Ante Puljic, căpitanul echipei.

Acesta a fost nevoit să-şi facă injecţii pentru a evolua pe teren, deşi avea dureri groaznice de genunchi.

puljic

,,Am forțat în ultima lună, am jucat cu injecții. Pentru mine a fost dificil, am încercat să dau ce e mai bun pentru club, pentru echipă. Sunt căpitan, trebuie să îi împing pe băieți în momentele dificile.”, a declarat Ante Puljic, prezent la vizita medicală a dinamoviştilor.

Dacă problemele de la club nu se vor rezolva în totalitate, echipa riscă să rămână doar cu 6 jucători. Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, a explicat cum se pot elibera de contract jucătorii neplătiţi din Liga 1.

,,În România, poți da o notificare clubului să te plătească după 60 de zile. Apoi, dacă nu o face, mai poți face o altă notificare, după alte 15 zile, în total 75 de zile, și trebuie să aștepte o decizie definitivă a unei Comisii. Se pot ajunge la 5-6 luni de judecată.

hulubei

Jucătorii străini pot pleca mult mai ușor. Se duc la FIFA după cele 75 de zile și devin liberi. Apoi, pot semna cu orice alt club, care devine solidari cu el.”, a precizat acesta pentru Digisport.

Într-o situaţie destul de complicată, Dinamo a reuşit totuşi să termine pe locul 11 turul de campionat din Liga 1, având 16 puncte adunate în 15 jocuri disputate.

Dinamo se pregăteşte de returul campionatului, iar în etapa cu numărul 16 va juca contra celor de la Hermannstadt, pe data de 13 ianuarie, de la ora 19:00.

Dinamo CFR Cluj

Citeşte şi Petrolul l-a pierdut pe Alexandru Măţel! Cu cine a semnat fundaşul

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare