Două echipe se bat pentru semnătura lui Petrescu! Cine va câştiga războiul dintre turci şi arabi

Dan Petrescu şi-a luat liber cinci zile de la echipă, după meciul câştigat de CFR Cluj cu FC Argeş în deplasare, scor 2-0.

Acesta se simte obosit după toată perioada în care echipa a jucat o mulţime de meciuri şi a avut infirmeria plină. Antrenorul a anunţat după meciul cu piteştenii că îşi va lua o pauză şi va analiza care este cea mai bună soluţie pentru el, dar şi pentru CFR în continuare.

petrescu 2

Motivul zilelor libere ar fi, de fapt, altul. Petrescu şi-ar fi luat concediu pentru a putea negocia cu cele două formaţii care se bat pentru semnătura lui. Acesta ar negocia cu Al Nasr din Arabia Saudită, dar şi cu o echipă din Turcia, cel mai probabil Antalyaspor, anunţă Digisport.

Arabii ar plăti clauza de reziliere a lui Petrescu de la CFR, în valoare de două milioane de euro, dacă ar ajunge la un consens. Dacă s-ar înţelege cu turcii, aceştia nu ar plăti clauza lui Petrescu, ci cel mai probabil l-ar putea aduce pe antrenor la pachet cu un transfer de la campiona României, aşa cum s-a întâmplat în trecut cu Boli.

Citeşte şi ,,Ramos” de la FCSB, ce ar fi ajuns dacă nu era fotbalist! ,,Aş fi făcut ceva prin care să îmi ajut familia”

Dacă va pleca de la Cluj, Dan Petrescu a spus că nu vrea să o facă cu scandal, ci pe cale amiabilă.

,,Am o pauză de cinci zile și vreau să mă gândesc la ce e bine pentru toată lumea. Am muncit trei ani și jumătate aici. Ceva se întâmplă, trebuie să iau o decizie bună și pentru mine, și pentru club.

dan-petrescu-cfr-cluj-conferinta-de-presa

Oferte pentru mine? Sunt foarte multe. Dar aș vrea să plec, dacă o să plec, cu capul sus, să ne dăm mâna. Eu nu o să plec niciodată cu scandal de la CFR Cluj. Dar acum chiar am nevoie de o pauză, să mă relaxez”, a spus Petrescu la finalul meciului cu FC Argeş.

Dacă va decide să rămână la CFR Cluj, Dan Petrescu se va lupta în continuare la titlu, unde se află la doar trei puncte în spatele liderulu FCSB. Nici în Europa League şansele nu s-au diminuat pentru formaţia antrenorului, iar clujenii ar putea să producă din niu o minune ca în sezonul trecut.

Citeşte şi S-a identificat problema eşecurilor de la Dinamo! ,,Dacă ai valoare câştigi meciuri! Ei nu dovedesc”