S-a identificat problema eşecurilor de la Dinamo! ,,Dacă ai valoare câştigi meciuri! Ei nu dovedesc”

Dinamo a ajuns într-o situaţie din care cu greu va mai putea ieşi, după ultima înfrângere în campionat, cu Viitorul, scor 1-2.

După un nou eşec, al cincilea la rând în campionat pentru ,,câini”, un fost antrenor din Ştefan cel Mare a identificat una dintre problemele cu care se confruntă echipa.

Ioan Andone, fost jucător şi antrenor la Dinamo, spune care sunt cauzele eşecului de la formaţia ,,roş-albă”. Principala problemă la formaţia din ,,groapă” ar fi lipsa de valoare a unor jucători, spune actualul preşedinte de la FC Voluntari. Acesta mai spune că jucătorii tratează meciurile echipei cu prea multă lejeritate, iar asta ar putea fi o altă problemă pentru echipa patronată de spanioli.

ioan andone voluntari 1

,,Nu poţi să zici că Dinamo a fost dominată în cele 5 înfrângeri consecutive. Au greşit şi greşesc în continuare. Nu se poate să fie atâta lipsă de concentrare. Că au avut şanse, că nu ştiu ce. Domne, dacă ai valoare câştigi meciuri, dacă ai valoare. Ei nu dovedesc valoarea în teren, atât de mulţi jucători străini care au venit pe cai mari şi nu joacă, nu obţin rezultate.

Dinamo Viitorul2

Contra ştie mai bine, sau poate că încă nu a analizat ce pot aceşti jucători. Probabil sunt foarte lejeri că au venit din campionate puternice, tratează meciurile foarte uşor şi cred că dacă ei au valoare vor câştiga meciuri. Vor avea probleme mari în continuare. Din ce demonstrează pe teren, nu au un lot de primele 6, a spus Ioan Andone pentru Pro X.

Cu un nou eşec în campionat, Dinamo a rămas pe locul 15 în clasament, cu doar 5 puncte adunate în 9 meciuri disputate.

Citeşte şi ,,Ramos” de la FCSB, ce ar fi ajuns dacă nu era fotbalist! ,,Aş fi făcut ceva prin care să îmi ajut familia”