,,Ramos” de la FCSB, ce ar fi ajuns dacă nu era fotbalist! ,,Aş fi făcut ceva prin care să îmi ajut familia”

Unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi centrali din Liga 1, în acest moment, a dezvălui ce meserie ar fi avut dacă nu reuşea cu fotbalul.

Iulian Cristea este fundaşul central de la FCSB care spune ce turnură ar fi putut să aibă viaţa lui dacă nu ajungea în fotbal. Acesta a fost convocat la naţională, după mai multe prestaţii în care a impresionat în tricoul celor de la FCSB.

Cristea a reuşit să marcheze de trei ori în ultimele jocuri pentru FCSB. Doar Sergio Ramos de la Real Madrid a mai punctat atât de des din postura de fundaş central.

fcsb bucurie liga 1

Cristea spune că dacă acum nu era în fotbal, cel mai probabil ar fi fost şofer de TIR. Acesta ar fi urmat această meserie din pasiunea pe care o avea pentru maşini.

,,Tatăl şi fratele meu au carnet, chiar mă gândeam că dacă nu aş fi ajuns fotbalist, cu siguranţă că acum eram şofer pe TIR! Am ajuns fotbalist şi nu mă mai pasionează maşinile acum. Nici nu se compară, debutul la echipa naţională este unic, nu poţi compara cu prima experienţă la volan singur.

fcsb bucurie

Dacă nu eram fotbalist, mi-ar fi plăcut să fac ceva prin care să îmi ajut familia, cu siguranţă ajungeam sofer pe TIR”,
a spus Iulian Cristea pentru frf.ro.

Fundaşului îi merge din ce în ce mai bine la echipa de club. Cristea a ajuns cu FCSB pe primul loc, după ultimul succes din campionat cu Botoşani, scor 4-1.

Citeşte şi Mircea Lucescu a comentat momentul în care i-a cerut tricoul lui Messi! ,,Ne ştim de mult timp”