Doi dintr-un singur foc! Suporterii dinamoviști i-au convins pe Puljic și Sorescu să rămână la echipă

Haosul instalat la formația “alb-roșie” din momentul preluării echipei de către noii investitori spanioli continuă să facă victime, iar Dinamo a rămas în ultimele săptămâni fără opt jucători de bază!

După ce fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, a fost cel care a dat startul plecărilor de la echipă, acesta a fost urmat de aproape toți fotbaliștii care au fost transferați de către noua conducere. Borja Valle, Isma Lopez, Rene Hinojo, Alexander Gonzalez, Abdoulaye Ba, Aleix Garcia, Tomas Mejias și Juan Camara sunt jucătorii care au decis să își încheie aventura în Ștefan cel Mare după doar câteva luni de la venirea în România.

Suporterii-acționari ai formației din Ștefan cel Mare au transmis însă că au reușit să îi convingă pe căpitanul Ante Puljic și pe Deian Sorescu să rămână la echipă, astfel că cei doi vor rămâne cel puțin până la finalul acestui sezon sub comanda lui Jerry Gane. Fanii au mai comunicat și faptul că vor continua discuțiile și cu ceilalți fotbaliști din cadrul clubului, încercând astfel să evite alte plecări în următoarea perioadă.

dinamo 10

Am finalizat astăzi discuțiile cu cei doi căpitani. DDB i-a achitat salarii restante lui Deian Sorescu și vom continua împreună! 

Ante Puljic a fost de acord să își reducă salariul și își va prelungi contractul cu Dinamo încă 1 an. Discuțiile DDB cu jucătorii noștri continuă!, a fost mesajul fanilor.

Citește și Florin Tănase și-a taxat colegii din ofensivă, după egalul cu Viitorul: “Ne-a lipsit finalizarea, nu am tras la poartă”

Suporterii din DDB au izbutit să îi convingă pe cei doi, asta după ce zilele trecute reușiseră să pună la punct ultimele detalii și cu Diego Fabbrini, Vlad Achim și Magaye Gueye, fotbaliști care au acceptat condițiile de la Dinamo și care au decis să rămână în cele din urmă.

Astfel, fotbaliștii lui Jerry Gane merg cu un moral bun la Botoșani, acolo unde vor disputa partida contra formației pregătite de Marius Croitoru, duminică, de la ora 20:00. Dinamo ocupă în acest moment locul 10 în Liga 1, cu 19 puncte acumulate în cele 17 meciuri disputate în actualul sezon.

Citește și Mircea Rednic a criticat arbitrajul din meciul cu FCSB: “În a doua repriză a intrat fratele lui Istvan. Meritam mai mult”