Dezvăluiri crunte din interiorul clubului Dinamo! ,,Spaniolii şi-au împărţit drepturile TV între ei”

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istoria sa, după ce în vară a fost preluată de spaniolul Pablo Cortacero.

De când a preluat clubul din Ştefan cel Mare, spaniolul nu a băgat niciun ban la echipă, ci doar a făcut promisiuni salariale de care nu s-a ţinut de cuvânt nici până în ziua de azi.

Gigi Mulţescu, fostul antrenor al ,,câinilor”, a comentat situaţiua prin care trece clubul său de suflet, la care a venit în vară când se afla tot în primejdie. Înşlocuit cu Cosmin Contra, ,,Smurdul” a fost păstrat în continuare în cadrul echipei şi a mărturisit cum stau lucrurile la echipă.

multescu 2
Gigi Multescu

Mulţescu spune că jucătorii au fost minţiţi din nou, după ce Dorin Şerdean le-a promis că vineri îşi vor primi vineri salariile restante. Acesta îl apreciază pe Şerdean, pentru că a vrut binele pentru Dinamo, dar a rămas cu un gust amar din cauza spaniolilor, care şi-au împărţit banii din prima tranşă din drepturile TV între ei.

Citeşte şi Gigi Becali își poate lua adio de la el! Fotbalistul care a primit o super ofertă

Așteptam ca Șerdean să vină vineri cu banii, cu Țălnar. Șerdean a zis că rezolvă cu acțiunile de la Cortacero. Ei s-au dus la jucători, în cabine, să le spună că vineri se dă salariul. Am fost și eu la hotel să văd ce s-a întâmplat. A fost o reacție violentă verbală la adresa lui Șerdean, el e un dinamovist fanatic. Asta e paradoxul, el a ajutat foarte mult la acte la început, după aceea a trecut în planul doi, că au preluat spaniolii. A făcut pe traducătorul, de la traducător a ajuns șef. A făcut și lucruri bune.

dinamo investitori

A zis Țălnar că, dom’le, rezolvăm. Și-a recunoscut vina, că s-a bazat pe niște promisiuni. Pe mine m-a deranjat un lucru foarte mult. Prima tranșă obținută din drepturile TV și-au împărțit-o spaniolii între ei, nouă nimic.”, a declarat Gigi Mulţescu pentru Digisport.

Neplătiţi, dinamoviştii se pregătesc şi aşa de returul campionatului din Liga 1.

Dinamo va disputa primul meci din retur miercuri, pe 13 ianuarie, împotriva celor de la Hermannstadt, de la ora 17:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 16-a a Ligii 1.

dinamooo

Citeşte şi Care este dorinţa cea mai mare a Simonei Halep după retragerea din tenis! ,,Mi-ar plăcea ca oamenii să-şi amintească asta”