RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Care este dorinţa cea mai mare a Simonei Halep după retragerea din tenis! ,,Mi-ar plăcea ca oamenii să-şi amintească asta”

Multe jucătoare care au făcut carieră în tenisul feminin s-au retras din circuit anul trecut, iar Simona Halep mai are şi ea câţiva ani în care ar mai putea performa la cel mai înalt nivel.

Numărul 2 WTA a dezvăluit cum ar vrea să-ţi amintească de ea toţi oamenii care o susţin, în momentul în care se va retrage şi ea din tenis.

Halep a mărturisit că şi-ar dori ca oamenii să îşi aducă aminte de ea pentru atitudinea de luptătoare de care dă dovadă la fiecare meci de tenis pe care îl joacă.

Aș vrea ca oamenii să își amintească de mine ca o luptătoare pe teren, cu multă dorință de a juca, pasiune pentru tenis și faptul că niciodată nu cedez. Am progresat mult în ultimii ani la acest aspect și mi-ar plăcea ca oamenii să aprecieze acest lucru., a declarat Simona Halep pentru ProSport.

O altă dorinţă a Simonei Halep, până să îşi încheie cariera în tenis, este aceea de a mai juca măcar un meci împotriva Carolinei Wosniacki, deşi aceasta a pus stop tenisului.

Cu Caroline aș vrea să mai joc un meci! Finala de la Australian Open, pierduta la limită, mi-a rămas în cap. Mi-aș mai fi dorit să joc un meci cu ea, o finală. Nu zic nu să nu se intoarcă, e foarte fit, arată foarte bine și continuă să se antreneze.”, a mai precizat Simona Halep.

Până să se retragă din tenis mai are mult Simina Halep. Numărul 2 WTA se ptegăteşte intens acum de Australian Open, primul Grand Slam al anului 2021.

Înainte de a participa la acest turneu, Halep va fi nevoită să stea 14 zile în carantină la Adelaide, în contextul pandemiei de coronavirus.

Citeşte şi VIDEO | Naţionala de handbal masculin, pregătită pentru Europeanul din 2022! ,,Am văzut lucruri pozitive”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare