RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali își poate lua adio de la el! Fotbalistul care a primit o super ofertă

Una dintre țintele finanțatorului roș-albaștrilor este pe cale să se năruie. 

Virgil Ghiță, fotbalistul Viitorului, curtat de FCSB în trecut, este aproape de un transfer la o echipă importantă a Europei.

Conform Fanaik, pe adresa clubului din Ovidiu, patronat de Gică Hagi, a sosit o ofertă în valoare de 800.000 de euro, iar părțile sunt aproape să se înțeleagă în privința mutării. Ghiță este unul dintre cei mai bine cotați fundași centrali din Liga 1.

Acesta are 22 de ani și a jucat în carieră doar la Viitorul acolo unde are 6 goluri marcate în 66 de prezențe pe prima scenă. Dacă nimic neprevăzut nu va interveni, Ghiță îi va părăsi pe constănțeni după meciul cu Hermannstadt din această seară.

Ghiță a fost dorit de Gigi Becali pentru a aduce concurență în compartimentul defensiv al liderului din Liga 1. La vremea respectivă se dorea a fi o variantă pentru înlocuirea lui Planic, intrat in dizgrația clubului în primăvara anului trecut. Tratativelșe purtate între Gigi becali și Gică Hagi nu au ajuns șa un numitor comun din cauza sumei de bani pe care o ceruse „Regele” fotbalului românesc în schimbul lui Ghiță.

CITEȘTE ȘI –>> Ciprian Marica a dezvăluit cum i-a “convertit” pe nemți: “Se juca înainte de antrenament într-o veselie”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare