Detalii neștiute despre transferul lui Haruț la FCSB: “S-a enervat în seara respectivă!”

Fostul fundaș al celor de la FC Botoșani, Denis Haruț (22 de ani), a ajuns în cele din urmă la FCSB, asta după ce în prima fază tranzacția picase în ultima secundă!

Finanțatorul „roș-albaștrilor”, Gigi Becali, a reușit în cele din urmă să obțină semnătura lui Denis Haruț, jucător dorit în mai multe rânduri de către acesta la echipa sa. Transferul fotbalistului a fost foarte aproape să se realizeze încă din luna ianuarie a acestui an, dar fundașul în vârstă de 22 de ani a refuzat în ultimul moment propunerea patronului de la FCSB, din cauza duratei contractuale impuse de conducătorul bucureștenilor.

La aproape o lună de la transferul lui Haruț la FCSB, Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a dezvăluit toate detaliile care au stat în spatele acestei mutări. Conducătorul moldovenilor a mărturisit că pe fostul său fotbalist l-a deranjat în primă fază că nimeni nu îi spusese ce contact va avea la FCSB, iar acestu lucru l-a făcut să se întoarcă de la București la Botoșani. Ulterior, Haruț a fost de acord cu cea de-a doua propunere a lui Gigi Becali din această iarnă.

harut fcsb 1

“Nu îmi pare rău că a plecat Haruț la FCSB. Contează să se adapteze el acolo. Atât. A fost voința părților. Mai mult a fost voința lui la final. Dacă el ar fi spus că nu vrea, nu era. El a hotărât, el a plecat. Nu cred că i-a părut rău prima dată. A rămas surprins. Foarte surprins. S-a vorbit mult despre transfer, dar nu i-a spus nimeni că va semna două contracte. El voia să i se spună dinainte chestia asta. Că dacă i se spunea, semna cinci contracte, nu două. 

Citește și Mișcări de trupe la FCSB! Pariul lui Gigi Becali, out pentru meciul cu FC Botoșani

S-a enervat în seara respectivă. Am aflat a doua zi și lui îi era un pic rușine ca nu cumva «domnul Iftime să nu se supere că n-am semnat». M-a sunat a doua zi și i-am spus că n-am nimic împotrivă și că îl aștept cu drag acasă. Asta a fost. A reapărut oferta de la FCSB. Ca să nu mai am asemenea probleme am vorbit cu el, să îmi spună opinia lui clară. El mi-a spus: «Dacă totul e ok și vă convine oferta dumneavoastră, o să plec și îmi asum ce este de semnat acolo»!”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Fanatik.

660.000 de euro a scos Gigi Becali din buzunar pentru aducerea lui Denis Haruț la echipa sa. Apărătorul în vârstă de 22 de ani va avea ocazia în această seară să joace împotriva fostei sale echipe, FC Botoșani, în runda cu numărul 25 din Liga 1.

Citește și Valeriu Iftime se teme de discuții după FC Botoșani – FCSB: „Se va spune că le dăm puncte în play-off!”