Mișcări de trupe la FCSB! Pariul lui Gigi Becali, out pentru meciul cu FC Botoșani

“Roș-albaștrii” au făcut deplasarea la Botoșani, acolo unde vor disputa runda cu numărul 25 din Liga 1, în această seară de la ora 20:30!

Formația lui Toni Petrea nu concepe altceva decât victoria în partida cu moldovenii și pentru asta speră să dea totul la ora jocului. După ce patronul Gigi Becali a decis ca echipa să meargă la Botoșani cu o cursă charter pentru a evita oboseala, acesta se pare că a intervenit și asupra lotului deplasat pentru meciul de diseară.

Anunțat ca fiind pariul latifundiarului din Pipera în momentul sosirii la FCSB, Alexandru Buziuc nu a reușit să se impună sub comanda lui Toni Petrea și se pare că a căzut în dizgrația patronului. Această veste a venit cum nu se putea mai prost pentru atacantul transferat de la Academica Clinceni, asta după ce în etapa trecută a fost introdus pe teren, urmând ca mai apoi să fie înlocuit după doar câteva zeci de minute de joc.

buziuc

În locul lui Alexandru Buziuc, Gigi Becali se pare că a decis să îi mai dea o șansă lui Ionuț Panțîru, fotbalist adus și el cu mare fast la echipă. Lăsat mai mult în afara lotului în ultima perioadă, fundașul stânga a pierdut lupta cu Risto Radunovic pentru postul de titular, reușind să bifeze doar o singură prezență în 2021.

Citește și Norocul este de partea „roș-albaștrilor”! Cine arbitrează partida FC Botoșani – FCSB